Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τον Ελληνικό τελικό 2013

antivirus magazine διαφήμιση

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει και το antivirus σας δίνει δύο διπλές προσκλήσεις για τον ελληνικό τελικό. Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για το Gazi Music Hall και δείτε από κοντά τους 4 υποψήφιους για τη Eurovision 2013: Αγγελική Ηλιάδη, Θωμαής Απέργη, Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης, Alex Leon και Giorgina.

Δείτε επίσης μοναδικά ντουέτα έκπληξη από τους: Ελευθερία Ελευθερίου με Ήβη Αδάμου, την Έλενα Παπαρίζου με τους VEGAS, τη Ruslana με την Ελένη Φουρέιρα, τον Alexander Rybak με τον Κώστα Μαρτάκη, τον Dima Bilan με τη Demy, τη Marija Serifovic με τις Melisses καθώς και τη πρώτη ελληνίδα νικήτρια Vicky Leandros σε ντουέτο με την Έλενα Παπαρίζου.

Παρουσιάζουν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης ενώ την επιμέλεια της βραδιάς έχει ο Φωκάς Ευαγγελινός!

Άφησε τα στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο) με tag την σελίδα του Antivrus Magazine στα σχόλια παρακάτω και μπες στην κλήρωση του Antivirus για να απολαύσεις της μοναδική βραδιά στο Gazi Music Hall!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!