To ΜΑD TV ετοιμάζει απλά ένα υπερθέαμα!

antivirus magazine διαφήμιση

Πριν από τρεις μήνες κυβέρνηση και συμπολίτευση είχαν δεδομένο την αποχώρησή μας από το διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Σήμερα είμαστε στο ακριβώς αντίθετο σημείο! Όχι μόνο συμμετέχουμε αλλά και με όσα ανακοινώνονται από την ΕΡΤ και το MAD TV μας έχουν αφήσει απλά άφωνους. Στις 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο ελληνικός τελικός και ήδη τα 4 τραγούδια ρίχθηκαν στη μάχη ενώ ακόμα δεν έχουμε ένα καθαρό φαβορί καθώς κάθε δημοσκόπηση προβλέπει και διαφορετικό νικητή.

Αφού περάσαμε αυτό τον σκόπελο, ανακοινώθηκαν οι παρουσιαστές: Γιώργος Καπουτζίδης και … Δέσποινα Βανδή! Αυτό κι αν αξίζει να το δεις. Μετά ανακοινώθηκαν τα ντουέτα έκπληξη της βραδιάς: Ελένη Φουρέιρα, Demy, Κώστας Μαρτάκης, VEGAS, Ήβη Αδάμου οι οποίοι θα τραγουδήσουν με Ruslana, Dima Bilan, Alexander Rybak, Marija Serifovic και Ελευθερία Ελευθερίου αντίστοιχα. Φυσικά εμφάνιση θα κάνει και η συμμετέχουσα για την Κύπρο – όπως συνηθίζεται άλλωστε – Δέσποινα Ολυμπίου.

Δεν σας είναι αρκετό; Σας έχω κι άλλο. Η βραδιά θα έχει ένα ακόμα ντουέτο έκπληξη: Η πρώτη ελληνίδα νικήτρια της Γιουροβίζιον Βίκυ Λέναδρος θα τραγουδήσει το νικητήριό της κομμάτι “Apres Toi” μαζί με την πρώτη νικήτρια για την Ελλάδα, τη μία και μοναδική Έλενα Παπαρίζου!

Και όλα αυτά με 20 Ευρώ! ναι, τόσο κάνει το εισιτήριο για τη μεγάλη βραδιά στο Gazi Music Hall στις 18 Φεβρουαρίου και μπορείτε να το προμηθευτείτε είτε από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ είτε online από το boxoffice.gr.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!