antivirus magazine διαφήμιση

Το αδιαχώρηστο έγινε Κυριακή βράδυ στο Noiz, στο Γκάζι. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη λάιδη του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου. Για πάνω από 2 ώρες η Άντζελα τραγούδησε και χόρεψε σχεδόν όλη τη δισκογραφία της. Οι περισσότεροι ξέραμε τα τραγούδια απ’ έξω και φυσικά σχεδόν κάθε πρώτο ρεφραίν σε κάθε τραγούδι ήταν “δικό μας”.

Είναι κάτι χαρακτήρες, τελειωμένοι αναπτήρες, φωτιά τα σαββατόβραδα, μαργαρίτες και πολλά ακόμα τραγούδια άφησαν το στίγμα τους στον κόσμο. Ένα κοινό που έγινε μια παρέα πίνοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας. Φυσικά η λαίδη Άντζελα όταν αποχώρησε από τη σκηνή το κοινό της ανάγκασε να εμφανιστεί και πάλι ενώ ακόμα και το encore πρόγραμμα τελείωσε με πολύ δυσκολία.

Γνωρίζοντας την από κοντά (παρά το αδιαχώρητο στα καμαρίνια) ένα θα σας πω: Η Άντζελα δεν είναι μόνο θεά αλλά είναι αξιολάτρευτη. Άλλωστε τα τραγούδια της μας έχουν κάνει παρέα σε όλους μας καψούρηδες και χωρισμένους!

PHOTO: YANNIS PAPOUTSAKIS / OIKOTIMES.COM

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!