ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΤΗ EUROVISION

antivirus magazine διαφήμιση

Η αρχική απόφαση της Κυπριακής κρατικής τηλεόρασης ήταν να εκπροσωπήσει το νησί στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2013 η Βαλάντω Τρύφωνος με τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα υπήρχαν αντιδράσεις από την Προεδρία του κου Χριστόφια καθώς ο Μιχάλης είχε παραστεί σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα αντίπαλου υποψηφίου για την Προεδρία της χώρας.

Έτσι το ΡΙΚ αναγκάστηκε να επανξετάσει τη συμμετοχή της Κύπρου και κατέληξε χθες το βράδυ στην απόφαση να αναθέσει το project στη Δέσποινα Ολυμπίου. Το τραγούδι ήδη ετοιμάζεται στο στούντιο και το υπογράφουν οι Ανδρέας Γεωργούλης (συνθέτης της Κυπριακής συμμετοχής το 1996) και ο Ζήνων Ζηντίλλης (συνθέτης της Κυπριακής συμμετοχή το 1998 την οποία είχε ερμηνεύσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης).

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!