Το BA.R.CO.D.E. ξεκίνησε σήμερα στην Θεσσαλονίκη.

08/01/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Η χρονιά αρχίζει δυναμικά για το Thessaloniki Pride που μαζί με την United Societies of Balkans διοργανώνει το πρόγραμμα BA.R.CO.D.E. (Βalkan´s Rainbow Coloured Dawn Emerges).

Το Thessaloniki Pride σε συνεργασία με τη United Societies of the Balkans από σήμερα Τρίτη 8 Ιαν. 2013 και για έξι μέρες υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη νεαρούς ακτιβιστές και νεαρές ακτιβίστριες ΛΟΑΤ από τη ΝΑ Ευρώπη και ευρύτερα, που θα συμμετέχουν στη διεθνή συνάντηση BA.R.CO.D.E. (Balkan’s Rainbow Colourful Dawn Emerges).

Οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες θα αξιολογήσουν τις δράσεις τους και θα ενδυναμώσουν τη δικτύωση μεταξύ τους θέτοντας συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο θέσπισης ενός Balkan Pride.

Στα πλαίσια του BA.R.CO.D.E., το Σάββατο, 12 Ιαν. και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτό συμπόσιο στο ξενοδοχείο Βεργίνα (Μοναστηρίου 19, Θεσσαλονίκη) με θέμα “Υποστήριξη και/ή εναντίωση των κρατικών δρώντων και της κοινωνίας των πολιτών στο ΛΟΑΤ κίνημα”. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι των τοπικών και ξένων αρχών, καθώς και της κοινωνίας των πολιτών της πόλης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.




Δες και αυτό!