Μια μικρή ανάγκη για αλλαγή στον χώρο μας όλο και την έχουμε.

Σας βρήκαμε λοιπόν μια έξυπνη και διαφορετική ιδέα. Λέγεται Sticky & funky και είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με αυτοκόλλητα διακόσμησης για το σπίτι ή το γραφείο, υψηλής αισθητικής και χαμηλού budget.

Το Sticky and funky μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε τον χώρο μας με πρωτότυπες και έξυπνες διακοσμητικές εφαρμογές σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια.

Και όλα αυτά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Μπαίνοντας στο site του stickyandfunky.com μπορείτε να δείτε μια μεγάλη ποικιλία αυτοκόλλητων σχεδίων για όλους τους χώρους του σπιτιού ή της εργασίας σας.

Αυτοκόλλητα τοίχων, πόρτας, ταπετσαρίες, αυτοκόλλητα παιδικού δωματίου, αυτοκόλλητα κείμενα και ειδικές κατασκευές για κάθε γούστο.

Μπορούμε για παράδειγμα να δώσουμε μια vintage αισθητική στην κρεβατοκάμαρα μας, με μια από τις προτεινόμενες ταπετσαρίες. Να αλλάξουμε ύφος στο σαλόνι μας ακόμα και στο κινητό μας.

Το site μας προτείνει επίσης ιδέες με διαφορετικά χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και στολισμό μας.

Το Sticky & funky δίνει επίσης την δυνατότητα για πιο προσωπικά αυτοκόλλητα. Αν έχετε στο μυαλό σας το δικό σας σχέδιο, μήνυμα ή ιδέα, μπορεί να υλοποιηθεί ακριβώς στα μέτρα σας.

Η τοποθέτηση των διακοσμητικών αυτοκόλλητων του Sticky & funky είναι πολύ απλή, αρκεί να ακολουθήσετε τις αναλυτικές οδηγίες στο site. Φυσικά αν επιθυμείτε βοήθεια, η ομάδα του Sticky & funky μπορεί να επισκεφθεί το χώρο σας και να κάνει την τοποθέτηση για εσάς.

Η υψηλή ποιότητα των αυτοκόλλητων εγγυάται διάρκεια στο χρόνο, καθώς και καμία φθορά ή ίχνος στις επιφάνειες σε περίπτωση αφαίρεσης του υλικού.

 

Η συλλογή αυτοκόλλητων του Sticky & funky ανανεώνεται πολύ συχνά με νέα σχέδια, ώστε να ακολουθείτε πάντα τις νέες τάσεις διακόσμησης.

Ακολουθεί και η facebook σελίδα των παιδιών.

Κάνοντας Like, μαθαίνουμε πρώτοι τα νέα σχέδια ή απλά στέλνουμε μήνυμα με ερωτήσεις και απορίες.