Βάζει φωτιά στο facebook η σελίδα με τους gay παπάδες

10/12/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Αυτοί είναι οι παπάδες του ORTHODOX CALENDAR, του ομοερωτικού best seller, προκλητικού αλλά αισθητικά άψογου ημερολογίου τοίχου που πουλιέται διαδικτυακά στην τιμή των 10 ευρώ και στις σελίδες του φιγουράρουν ιερείς (προφανώς μοντέλα ντυμένα ιερείς αφού αν ήταν έτσι ο παπάς της ενορίας μου εγώ θα είχα γίνει εξαπτέρυγο) από ορθόδοξες εκκλησίες της ανατολικής ευρώπης. Η πιο έξυπνη και σέξι απάντηση τόσο στην εκκλησιαστική υποκρισία όσο και στις κλασσικές ετεροφυλόφιλες φαντασιώσεις των σεξομανών καλογριών, βάζει κυριολεκτικά φωτιά στο facebook με την επιχειρηματική της σελίδα (στην οποία δημοσιεύονται φωτογραφίες του ημερολογίου) που αριθμεί ήδη 4.118 μέλη και είναι ρουμάνικης προέλευσης.

Ιδανικό δώρο για το βουλκανιζατέρ της γειτονιάς σου προκειμένου να αντικαταστήσει επιτέλους στον τοίχο του το ημερολόγιο του με τις ξενέρωτες της Pirelli. Στα 1000 πρώτα συλλεκτικά αντίτυπα συνοδεύονται από φωτογραφία του συγκροτήματος των ρωσίδων Pussy Riots, που καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο ετών μετά την χορευτική τους διαμαρτυρία σε εκκλησία απέναντι στην κυβέρνηση του Πούτιν.

Η ιστοσελίδα στο facebook είναι η CalendarOrtodoxAVA ενώ η επίσημη σελίδα του ORTHODOX CALENDAR. Άντε μπας και μας μπει ευλογημένο και με πραγματικά ιερό πάθος το 2013.

πηγή: difernews.gr

Απολαύστε υπεύθυνα μερικές από τις φωτό:

και video από την φωτογράφηση:

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!