Θες Pride? δήλωσε εθελοντής

03/12/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Στην χρονιά του 2012 πραγματοποιήθηκε το 1ο gay pride στην Θεσσαλονίκη στην Αγίας Σοφίας και η συγκίνηση ήταν μεγάλη, βλέποντας χιλιάδες κόσμου να συμμετέχει στην παρέλαση, να ξενυχτάνε και να φωνάζουν συνθήματα για αγάπη και ίσα δικαιώματα στους ανθρώπους. Περισσότεροι από 3000 άνθρωποι γιόρτασαν έως αργά εκείνο το βράδυ.

Η αυλαία του 2012 όμως πέφτει σιγά σιγά..αλλά το πέπλο του 2013 σηκώνετε πανηγυρικά. Το pride του 2013 είναι στον δρόμο για την πατρίδα..την Θεσσαλονίκη μας. Καιρός να ξανά βαφτεί η πόλη στα χρώματα του ουράνιου τόξου και να φωτίσουν τα πρόσωπα της πόλης με χαμόγελα και υπερηφάνεια.

Για να γίνουν αυτά όμως χρειαζόμαστε την σπίθα για την φλόγα. Μια σπίθα είσαι και εσύ ο απλός άνθρωπός που είσαι ένα κομάτι, ένα μέλος, ένα σημαντικό λιθαράκι για τον πύργο που λέγετε PRIDE. Μην ξεχνάς ότι δέκα άνθρωποι δεν κάνουν ένα pride, όλοι μαζί όμως κάνουν τα πάντα.

Δήλωσε εθελοντής και εθελόντρια τώρα στο pride της Θεσσαλονίκης για το 2013 και αναζωπύρωσε την φλόγα που θα φωτίσει ολόκληρη την πόλη..2013 pride is coming!

 Δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών:

[email protected] και στο http://www.facebook.com/SalonikaPride




Δες και αυτό!