The China debate

04/03/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση

Ένα νέο debate ξεσπασε στην Κίνα ανάμεσα σε έναν από του πλέον γνωστούς υποστηρικτές του gay γάμου και του εκδότη μιας γνωστής εφημερίδας στο νεο και πολύ δημοφιλές portal

O καθηγητής Yinhe, υποστηρικτής του gay γάμου ζητήθηκε να συζητήσει το θέμα στο website NetEase.

Ο Li Tie, εκδότης της εφημερίδας The Times Weekly σχολίασε οτι αναγνωρίζει το δικαίωμα των gay και λεσβιών να ζουν μαζι, αλλά κατευθυνθηκε στο να υποστηρίξει οτι: “το να αντιμετωπιζεται προσεκτικά το θέμα δεν είναι πράξη διάκρισης…

Τα αποτελέσματα του να νομιμοποιηθεί ο gay γάμους μπορεί να είναι μέχρι και να καταστραφεί η ίδια η παράδοση και η σημασία του γάμου. Δηλαδή μετά μπορεί να αρχίσουμε να συζητάμε για τον ‘multi-partner marriage’ και τον γάμο ανθρώπου με ζώο; (σχόλιο antivirus: !!!!! μπεεεε) Ή την νομιμοποίηση της παιδοφιλίας και της αιμομιξίας;”

 

Προφανώς αυτό πυροδότησε πάρα πολλές αντιδράσεις (σχόλιο antivirus:έεεελα… πως κι έτσι;) Παραθέτουμε κάποια:

“Gays should be buried alive so that their gay disease won’t infect more people.”

“Do your homework well before you start to write an article like this as people will see how ignorant you are. And don’t bring up those ‘human-animal’, ‘three-people marriage’ or stories of incest again, as the attempt to represent a far vaster group with some extreme cases is clearly an act of discrimination.”

H Κίνα αποποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία το 1997 και μόλις το 2001 αφαιρέθηκε από τον κατάλογο των ψυχιατρικών παθήσεων.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!