ПАРНИК by Create An Accident

25/11/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

rooster @ ПАРНИК

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, Αστικός Ιστός Της Αθήνας

 

 Ο εικαστικός rooster με το έργο του ПАРНИК εγκαινιάζει το πρόγραμμα της πλατφόρμας Create an Accident για τη σεζόν 2012 – 2013 Μύθος PhD (play hence destroy).

ПАРНИК σημαίνει θερμοκήπιο. Ο rooster σε ένα έργο που συνδυάζει την public art με την ποιητική χειρονομία έρχεται αντιμέτωπος με τους μύθους που καλλιεργεί στο προσωπικό του θερμοκήπιο. Σχεδιάζει μια εγκατάσταση μικρής κλίμακας με σκοπό να συναρμολογηθεί και να τοποθετηθεί στο δημοσιο χώρο. Ο κόσμος του παιχνιδιού και η δυναμική της καταστροφής χαρακτηρίζουν τόσο τον τρόπο με τον οποίο συλλαμβάνει και σχηματίζει ο rooster το έργο του, όσο και την στρατηγικής σημασίας επιλογή του αστικού τοπίου στο οποίο η εγκατάσταση θα τοποθετηθεί.

mini bio
Ο rooster γεννήθηκε τον Οκτώβριο και μεγάλωσε χωρίς να το καταλάβει. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.
Ως rooster, συνεργάστηκε με την create an accident στα πλαίσια του προγράμματος Στρατηγικές Μικρών
Μετατοπίσεων 2011 – 2012 για την δημιουργία των έργων granule act 1 &2. Σύνδ.: GRANULE ACT 1 // GRANULE ACT 2

Create an Accident

Η Create an Accident is είναι μία πλατφόρμα που εφορμά διαδικατυακά από το 2009 στην Αθήνα.
Είναι ένα υβρίδιο που έχει ως στόχο την προώθηση θεατρικών και εικαστικών έργων και την παραγωγή
πρωτόπυπης θεωρητικής έρευνας στο πολιστικό και κοινωνικό πεδίο. Σύνδ.:  create an accident

Μύθος Phd

Το πρόγραμμα της για το 2012-2013 έχει τον τίτλος Μύθος Phd – Play hence destroy, αποτελείται από πολλά διαφορετικά δρώμενα: ПАРНИК εικαστική αστική παρέμβαση, Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα  διαδραστικό παιχνίδι-δρώμενο, άργος θεατρική παράσταση, thesis διεθνής εικαστική έκθεση, radius 10 to 15 v.1 Ευρωπαϊκός ραδιοφωνικός διαγωνισμός θεατρικών έργων μικρής διάρκειας και residency @ Mercouri Estate. Σύνδ.:  Mύθος Phd

 

ПАРНИК ΠΟΥ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ

  • Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο rooster θα βρίσκεται σε κάποιο σημείο της Αθήνας δημιουργώντας το έργο του.
  • Από τις 22 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, μέσα από τον λογαριασμό της πλατφόρμας Create an Accident στο twitter, ο rooster θα παρέχει πληροφορίες/στοιχεία που θα καθοδηγούν κάθε ενδιαφερόμενο στην ανακάλυψη του σημείου και της ώρας, έτσι ώστε να παρακολουθήσει ζωντανά την δημιουργία του έργου.
  • Η ομάδα της πλατφόρμας Create an Accident θα καταγράψει το event και θα το παρουσιάσει στην ιστοσελίδα της (http://createanaccident.com) την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012.

 




Δες και αυτό!