Τα παλιά φωτιστικά μεταμορφώνουν οδό Πιττάκη

16/11/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Η οδός Πιττάκη είναι μία πεζοδρομημένη οδός στο κέντρο της Αθήνας, σχεδόν έρημη, αν και πολύ κοντά στην Ερμού. Εκεί από τον 1η Νοέμβριου του 2012 έχει ξεκινήσει να λειτουργεί το πρώτο Δωρεάν κέντρο εξέτασης για τον HIV και ενημέρωσής για την σεξουαλική υγεία των αντρών που κάνουν σεξ με άντρες το Ath Checkpoint.

Από την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και για το τριήμερο Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή 16-18 Νοεμβρίου η οδό Πιττάκη αλλάζει πρόσωπο. Οι κάτοικοι και οι δημιουργοί της πόλης συγκεντρώνουμε τα φωτιστικά μας – πορτατίφ, καπέλα, φωτιστικά οροφής, απλίκες, φαναράκια, παλιά ή καινούρια, κλασικά ή φευγάτα – για να φωτίσουμε με άποψη έναν «απόμακρο» δρόμο στο κέντρο της Αθήνας.

Η οδός Πιττάκη, κάθετος στην οδό Ερμού και δίπλα στο μετρό Μοναστηράκι, θα φιλοξενεί την συμμετοχική φωτιστική εγκατάσταση για τον επόμενο χρόνο, σε συνδυασμό με μία σειρά από εικαστικές παρεμβάσεις που μας «μεταφέρουν» σε οικείους και προσωπικούς μας χώρους. Οι εργασίες της «Συν-οικίας» θα ολοκληρωθούν στις 30 Νοεμβρίου με ένα πολύχρωμο Street Party για τους δημιουργούς και τους κατοίκους της!

 

Το πρόγραμμα της δράσης είναι:

Συλλογή φωτιστικών της Συν-οικίας : Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή 16-17-18 Νοεμβρίου 2012, από τις 10 πμ έως τις 10 μμ, στο εργαστήρι της Συν-οικίας στην οδό Πιττάκη 15.

Συν-οικία Street Party: Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 στις 9μμ, η εγκατάσταση της συνοικίας ενεργοποιείται για πρώτη φορά με ένα street party εγκαινίων στην οδό Πιττάκη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το event εδώ http://www.imaginethecity.gr/Syn-oikia

Να θυμάσαι ότι το Ath Checkpoint λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα, Δευτέρα έως και Σάββατο.

Δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 210 3310400 ή να περάσεις από τα γραφεία για να κλείσεις ένα ραντεβού την ώρα που σε βολεύει.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα του Athens Checkpoint στο facebook

http://athcheckpoint.gr/

Πιττάκη 4, Μοναστηράκι

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!