Διπλό χτύπημα ενάντια στην πιτυρίδα από την KIEHL’S

08/11/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Η αγαπημένη μας Kiehl’s παρουσιάζει ένα μοναδικό δίδυμο προϊόντων: το πρώτο προϊόν ενισχύει την υγεία του δέρματος της κεφαλής και το δεύτερο προσφέρει μια αποτελεσματική, αποδεδειγμένη λύση για έλεγχο της πιτυρίδας.

Περισσότερο από το 30% των ανδρών και το 11% των γυναικών αναφέρουν ότι η πιτυρίδα αποτελεί μεγάλο πρόβλημα σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών. Με αυτή τη νέα προσέγγιση διπλής δράσης, οι ειδικοί της Kiehl’s στην περιποίηση της επιδερμίδας απάντησαν στα αιτήματα πολλών πελατών της εταιρείας με προϊόντα που ανταποκρίνονται στα πρότυπα αποτελεσματικότητας και στα αισθητικά οφέλη που προσδοκούν οι πελάτες από την Kiehl’s.

Το ισχυρό και, ταυτόχρονα, απαλό δίδυμο αντιμετωπίζει τα προβλήματα του δέρματος της κεφαλής χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, ενώ είναι ασφαλές και για βαμμένα μαλλιά

Καθώς καταπολεμούν τα συμπτώματα της πιτυρίδας (κνησμός και απολέπιση), τα κλασικά αντιπιτυριδικά σαμπουάν εξαλείφουν συχνά τη φυσική υγρασία και τη λάμψη των μαλλιών ενώ πολλές φορές έχουν δυσάρεστο άρωμα φαρμάκου και αλλοιώνουν το χρώμα των βαμμένων μαλλιών.

Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των απαιτητικών της πελατών, η Kiehl’s προσφέρει ένα απαλό και, ταυτόχρονα, αποτελεσματικό σύστημα που περιποιείται το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά, και ενισχύει την υγεία τους: απολαυστική, αναζωογονητική απολέπιση για το δέρμα της κεφαλής και μια ανακουφιστική, απολαυστική αρωματική εμπειρία λουσίματος.

“Η πιτυρίδα είναι μια σοβαρή πάθηση του δέρματος της κεφαλής που προκαλεί έλλειψη άνεσης και αυτοπεποίθησης στους πάσχοντες. Είναι η νούμερο 1 ανησυχία για το δέρμα της κεφαλής τόσο των ανδρών, όσο και των γυναικών, καθώς και η κορυφαία ανησυχία των ανδρών σε ό,τι αφορά συνολικά τα μαλλιά”, λέει η Cammie Cannella, Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης & Σχέσεων με τους Πελάτες. “Οι πελάτες μας – 30% των οποίων είναι άνδρες – βασίζονται στην Kiehl’s για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιδερμίδας και των μαλλιών τους, και μας ζητούν επανειλημμένα να αξιοποιήσουμε την εξειδίκευσή μας στην περιποίηση της επιδερμίδας, για να καταπολεμήσουμε αυτή την πάθηση της κεφαλής.”

Στόχος των εξειδικευμένων χημικών της Kiehl’s είναι να προσφέρουν προηγμένα προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών στους αγαπημένους πελάτες της εταιρείας. Το πολυαναμενόμενο δίδυμο Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment και Scalp Purifying Pyrithione Zinc Dandruff Shampoo της Kiehl’s δίνει στην Kiehl’s τη δυνατότητα να συνδυάσει την εξειδίκευσή της στην περιποίηση της επιδερμίδας και των μαλλιών. Το πρώτο προϊόν, το Kiehl’s Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment, αναπτύχθηκε για να απολεπίζει και να προετοιμάζει το δέρμα της κεφαλής, ενώ στη συνέχεια, το Scalp Purifying Pyrithione Zinc Dandruff Shampoo καθαρίζει, περιποιείται και συμβάλλει στην πρόληψη της επανεμφάνισης της πιτυρίδας. Συνδυαστικά, αυτό το δραστικό δίδυμο αποτελεί μια αποτελεσματική λύση που χαρίζει υγιές δέρμα κεφαλής και καθαρά, λαμπερά μαλλιά.

Χρησιμοποιώντας ένα απολεπιστικό προϊόν περιποίησης για το δέρμα της κεφαλής πριν το λούσιμο, εξασφαλίζετε πολλαπλά οφέλη, μειώνοντας τη συσσώρευση και τα ορατά συμπτώματα της αποφολίδωσης. Δεύτερον, η απολέπιση προετοιμάζει το δέρμα της κεφαλής για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα” εξηγεί ο Δρ. Adam Geyer, Σύμβουλος Δερματολόγος της Kiehl’s για την Ανάπτυξη Προϊόντων. “Αυτό το προϊόν περιποίησης του δέρματος της κεφαλής επιτρέπει στο σαμπουάν με βάση τον ψευδάργυρο να διεισδύει πιο αποτελεσματικά στο δέρμα της κεφαλής και στους θύλακες, για να μειώνει αποτελεσματικά τη φλεγμονή προτού εμφανιστούν σημάδια και συμπτώματα πιτυρίδας.”

Πρώτο βήμα: Το προϊόν Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment της Kiehl’s απολεπίζει αποτελεσματικά και μειώνει τη συσσώρευση νιφάδων, για να εξυγιαίνει το δέρμα της κεφαλής και να το προετοιμάζει για το λούσιμο. Ενσωματώνοντας Vitreoscilla Ferment, γνωστό για την υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, και μικροκοκκιοποιημένους σπόρους βερίκοκου και κελύφη αργκάν, αυτό το σκεύασμα συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγιούς ισορροπίας του δέρματος της κεφαλής. Deep Micro-Exfoliating Scalp Treatment 100ml , Ενδεικτική τιμή € 21,50

Δεύτερο βήμα: Το Scalp Purifying Dandruff Shampoo της Kiehl’s, χάρη σε ένα ενεργό συστατικό με κλινικά αποδεδειγμένη δράση, προσφέρει βαθύ και, ταυτόχρονα απαλό καθαρισμό των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής, για να προλαμβάνει την επανεμφάνιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την πιτυρίδα. Ενισχυμένο με ένα μίγμα αιθέριων ελαίων φυσικής προέλευσης – έλαια φύλλων δεντρολίβανου και μαντζουράνας – καθώς και με υδατική αλόη, αυτό το μη επιθετικό σαμπουάν αφήνει το δέρμα της κεφαλής και τα μαλλιά αναζωογονημένα και υγιή. Scalp Purifying Pyrithione Zinc Dandruff Shampoo 250ml, Ενδεικτική τιμή € 17

Tα προϊόντα Kiehl’s, διατίθενται αποκλειστικά, στα παρακάτω Shop in Shop:

HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ. 210-339-0284

HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608

ATTICA, The Department Store: Πανεπιστημίου 9, City Link Σύνταγμα, τηλ. 6947-209654

HONDOS CENTER ΜΥΚΟΝΟΣ: Αγία Άννα, Χώρα Μυκόνου, τηλ. 6958- 451008

 

Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα και τα ρολόγια.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας στο εξωτερικό.

Από το τεύχος 33 συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος.

E-mail : [email protected]

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!