FORCE SUPREME Youth Architect της BIOTHERM HOMME

05/11/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Εκτός από τις ρυτίδες, με την πάροδο του χρόνου η γεωμετρία του προσώπου μας αλλοιώνεται λόγω της σταδιακής αποδυνάμωσης της δομής της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα χάνει τη σφριγηλότητά της, αρχίζει να εμφανίζει χαλάρωση και δείχνει κουρασμένη, πιο λεπτή και λιγότερο ομοιογενής.

H Biotherm Homme, νούμερο 1 στα ανδρικά προϊόντα περιποίησης, παρουσιάζει τον πρώτο ορό, με την πιο προηγμένη αντιγηραντική τεχνολογία της μάρκας μέχρι σήμερα. Βελτιώνοντας την εξειδίκευση της Force Supreme, της κορυφαίας αντιγηραντικής σειράς για άνδρες, οι βιολόγοι της Biotherm ανέπτυξαν έναν άνευ προηγουμένου συνδυασμό ενεργών συστατικών.

Εκχύλισμα μπλε φυκιού, με ιδιότητες αναζωογόνησης της επιδερμίδας και Pro-Xylane™, το ισχυρό αντιγηραντικό μόριο της μάρκας, για ενδυνάμωση της θεμέλιας ουσίας του δέρματος και ενίσχυση της αναδόμησης της επιδερμίδας από μέσα προς τα έξω. Το προϊόν κυκλοφορεί ήδη από το Σεπτέμβριο και το τμήμα ομορφιάς του antivirus το δοκίμασε για εσάς.

Για πρώτη φορά, η BIOTHERM HOMME στοχεύει τα δομικά συμπτώματα της γήρανσης της επιδερμίδας .

Η τεχνολογία Youth Architect στοχεύει τα θεμέλια της χαλάρωσης της επιδερμίδας, τη θεμέλια ουσία της επιδερμίδας. Αυτό το πολύπλοκο δίκτυο ινών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων, που ευθύνεται για τη διατήρηση της επιδερμίδας και την υποστήριξη των χαρακτηριστικών, σταδιακά “αποδομείται”.

Η πιο προηγμένη, μέχρι σήμερα, αντιγηραντική τεχνολογία της BIOTHERM HOMME 

Βελτιώνοντας την εξειδίκευση της Force Supreme, της κορυφαίας αντιγηραντικής σειράς για άνδρες, οι βιολόγοι της Biotherm ανέπτυξαν έναν άνευ προηγουμένου συνδυασμό ενεργών συστατικών:

εκχύλισμα μπλε φυκιού με ιδιότητες αναζωογόνησης της επιδερμίδας + Pro-XylaneTM, το ισχυρό αντιγηραντικό μόριο της μάρκας μας, για ενδυνάμωση της θεμέλιας ουσίας της επιδερμίδας και ενίσχυση της αναδόμησης της επιδερμίδας από μέσα προς τα έξω.

Μια σημαντική καινοτομία : Ο πρώτος ορός της BIOTHERM HOMME αποκλειστικά για άνδρες

Συνεχίζοντας εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια να καταρρίπτει τα ταμπού των ανδρών στο θέμα της περιποίησης της επιδερμίδας, η Biotherm Homme λανσάρει σήμερα μια νέα πρωτοποριακή τελετουργία για τους άνδρες – τον ορό.

Φιλικός προς το χρήστη: πιο ελαφρύς από μια κρέμα, χωρίς το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας, αυτός ο ορός που απορροφάται γρήγορα απλώνεται εξαιρετικά εύκολα.

Ένας ορός με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα : Σύσφιξη, Ανανέωση και Αντιρυτιδική δράση

Οι αξιολογήσεις του εργαστηρίου της Biotherm Homme , επιβεβαιώνουν τα αντιγηραντικά αποτελέσματα του Ορού Youth Architect, ο οποίος προσφέρει μείωση των ρυτίδων κατά 38%, αύξηση της τονικότητας της επιδερμίδας κατά 15% , αύξηση της ελαστικότητας κατά 13% και βελτίωση της πυκνότητας κατά 9,8%.

Ο ορός Youth Architect προσφέρει Σύσφιξη, Ανανέωση, Αντιρυτιδική δράση και όλα αυτά χάρη στο εκχύλισμα Μπλε Φυκιού + Pro-Xylane. Μετά από μόλις 4 εβδομάδες θα μπορείτε να έχετε ορατή ανανέωση της αρχιτεκτονικής της επιδερμίδας σας.

Η BIOTHERM επέλεξε τον JOSEF AJRAM για τον ορό FORCE SUPREME YOUTH ARCHITECT

Η Biotherm Homme, νούμερο 1 πολυτελής μάρκα προϊόντων περιποίησης για άνδρες, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τον Josef Ajram ως το πρόσωπο του νέου Ορού Force Supreme Youth Architect. Ο Arjam, κορυφαίος αθλητής του τριάθλου (10 χλμ. κολύμβηση + 421 χλμ. ποδηλασία + 84 χλμ. τρέξιμο) αποτελεί τον πρώτο από μια σειρά πρεσβευτών μάρκας της Biotherm Homme, οι οποίοι διατηρούν μια αυθεντική σχέση με το νερό και ενσαρκώνουν τη φιλοσοφία της Biotherm Homme: να ζεις τη ζωή σου στο έπακρο. Δηλαδή, με λίγα λόγια: Live Like a Man (Να ζεις σαν άνδρας).

Τα κατορθώματα του 34χρονου Ισπανού εκτείνονται και πέρα από την κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο. Είναι μάγος του χρηματιστηρίου, συγγραφέας πολλών βιβλίων για τις χρηματαγορές και αφοσιωμένος πατέρας. Σύμφωνα με το μότο του, το οποίο έχει χαράξει με τατουάζ στο στήθος του: “I DON’T KNOW WHERE THE LIMIT IS, BUT I KNOW WHERE IT IS NOT.” (μετάφραση : Δεν ξέρω που είναι το όριο, ξέρω όμως που δεν είναι )

«Η απίστευτη ικανότητά του να εξωθεί τα όρια σε όλους τους τομείς της ζωής τον καθιστά ιδανικό εκπρόσωπο της Biotherm Homme,» λέει ο Patrick Kullenberg, Διεθνής Γενικός Διευθυντής της Biotherm και συμπληρώνει «Είναι το πρώτο από μια σειρά προσώπων της Biotherm Homme, τα οποία ενσαρκώνουν απόλυτα τις αξίες της Biotherm Homme: την επιμονή, το πάθος για επιδόσεις, τη σωματική δύναμη και την αποφασιστικότητα. Αποτελεί επίσης τον τέλειο εκπρόσωπο της σειράς Force Supreme, καθώς έχει κάνει σύμμαχό του το χρόνο και φροντίζει να αποκτά νέες εμπειρίες και να ενισχύει την αυτοπεποίθησή του, για να διαμορφώνει ο ίδιος το μέλλον του.»

«Η Biotherm Homme κι εγώ μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Είναι νούμερο 1 στην κατηγορία της και εξακολουθεί να εξωθεί τα όρια, αναπτύσσοντας διαρκώς νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των ανδρών», λέει ο Josef.

 

FORCE SUPREME Youth Architect

Ενδεικτική τιμή €69

Διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών

 

Ταυτότητα
Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα και τα ρολόγια.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας στο εξωτερικό.

Από το τεύχος 33 συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος.

E-mail : [email protected]

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!