LastBotox: Υπάρχουνε άντρες και άντρες…

02/11/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Στην αρχαία Ελλάδα φορούσαν κελεμπίες, μαζεύονταν σε ομάδες, έλεγε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και μετά μεθοκοπάγανε μέχρι το πρωί.

Σήμερα, ενώ φαινομενικά είναι όλοι ίδιοι, στην πραγματικότητα ανήκουν σε πολλές κατηγορίες.

Θα ξεκινήσω με τα παιδιά της εργατιάς επειδή κατάγομαι από τη Νίκαια και ξέρω. Οικοδόμοι, μανάβηδες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι άλλα πάνω απ’ όλα σωστοί οικογενειάρχες. Δεν τρώνε σούσι και δεν πίνουνε σαμπάνια. Για παράδειγμα ο γείτονας απέναντι που λέει και η Νατάσσα. Δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων, η γυναίκα του εργάζεται στο δημόσιο και έχουν 2 υπέροχα παιδιά. Οδηγεί μηχανή, βλέπει μπάλα και είναι πιστός στη γυναίκα του.

Μια άλλη κατηγορία είναι τα αρσενικά των βορείων προαστίων. Σπουδάσανε στο κολέγιο φυσικά, οδηγούνε μόνο hammer, συχνάζουνε κολωνάκι και ψωνίζουν αποκλειστικά και μόνο στο golden hall. Κάνουν μπράτσα και κοιλιακούς, φτιάχνουν ψεύτικα προφίλ στο φατσοβιβλίο και ψάχνουν αγοράκια την ώρα που δηλώνουν φανατικοί πολιορκητές του γυναικείου φύλου.

Άλλη κατηγορία είναι οι για τα μάτια του κόσμου παντρεμένοι, οι οποίοι έχουν 2 πρόσωπα. Το ένα του σωστού οικογενειάρχη στην κοινωνία και το δεύτερο του πατροπαράδοτου κωλομπαρά.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, διευθυντές πολυεθνικών, μεγαλοδικηγόροι και πολλά ακόμα τέτοια κομπλεξικά καθάρματα μπουκάρουν στα gay sites και νοικιάζουν γκόμενους για μια βραδιά, συχνάζουν σε χαμάμ και σάουνες, κτλ κτλ.

Κάπου εκεί ανήκουν και οι gay επώνυμοι τραγουδιστές και ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπογράφουν συμβόλαια με επώνυμες μοντελο-ηθοποιούς και μοστράρουν στα εξώφυλλα φουλ ερωτευμένοι, δήθεν παπαράτσι, ψεύτικοι γάμοι και όλα αυτά μέχρι τη λήξη του συμβολαίου.

Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

Tα είπα και ξεθύμανα!!!

[email protected]

 

 




Δες και αυτό!