Διακόσμησε το σπίτι σου οικονομικά και πρωτότυπα.

25/10/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Η νέα τάση στη διακόσμηση έφτασε και μάλιστα έχει «στρογγυλοκαθίσει» σε τοίχους, πόρτες, έπιπλα και οποιασδήποτε φύσεως λεία επιφάνεια.

Το όνομα αυτής: αυτοκόλλητα τοίχου Madmonkey. Η ανανέωση χώρων πλέον αποτελεί ένα δημιουργικό παιχνίδι χρωμάτων και σχεδίων, απλά αφήστε τον καλλιτέχνη που όλοι κρύβετε μέσα σας να δημιουργήσει!! Δώστε μια αίσθηση της φύσης στο σαλόνι σας δημιουργώντας μια πηγή θετικής ενέργειας από τη ρουτίνα της συνηθισμένης εικόνας του τοίχου σας.

Διαφοροποιήστε το iPad σας, ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα γιατί πολύ απλά κανείς μας δεν θέλει να είναι συνηθισμένος και πόσο μάλλον να δείχνει.. Make the difference baby….

Όλα αυτά με τα αυτοκόλλητα να υπόσχονται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από αισθητικής άποψης, καθότι η ποιότητα των υλικών είναι η κορυφαία του είδους. Ματ βινύλιο χωρίς να αφήνει οποιοδήποτε ίχνος κόλλας, μη τοξικό υλικό και με λεπτή υφή μετατρέποντας το σχέδιο ανάγλυφο και δίνοντας την αίσθηση ότι είναι ζωγραφισμένο. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια μια δοκιμή και μόνο θα σας πείσει. Αρχίστε με κάτι μικρό και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους, θα τα δημιουργήσει ο καλλιτέχνης σας.

Οι παραλλαγές σχεδίων και χρωμάτων σε συνδυασμό με το πλέον χαμηλό κόστος σας δίνουν την δυνατότητα οι ανανεώσεις των χώρων σας, να είναι πολύ πιο συχνές από ότι θα μπορούσατε ποτέ να έχετε φανταστεί, δημιουργώντας διαφορετικά concept κάθε φορά. Δεν υπάρχει περιορισμός επιφανειών, είτε είναι έπιπλο, τοίχος, εξωτερική επιφάνεια αρκεί να είναι καθαρή, στεγνή, λεία και να μην έχει υποστεί βάψιμο προσφάτως. Δεν υπάρχει περιορισμός διαστάσεων είτε είναι η τουαλέτα σας είτε ένας ολόκληρος τοίχος. Επιπλέον δοκιμάστε τα δικά σας σχέδια, διαλέξτε τις διαστάσεις και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Madmonkey. Ανακαλύψτε τη χαμένη χαρά της δημιουργίας ξανά, δίνοντας την προσωπική σας πινελιά στη διακόσμηση του χώρου σας.

Η νέα τάση στη διακόσμηση τοίχων έφτασε και σας περιμένει να δημιουργήσετε.

Oi επιλογές είναι δικές σας για τα υπόλοιπα: αυτοκόλλητα τοίχου Madmonkey.gr.

 




Δες και αυτό!