Collection CHAKRA : Η νέα σειρά κοσμημάτων της LIANA VOURAKIS

24/10/2012
antivirus magazine διαφήμιση

LIANA VOURAKIS, η grande dame του Ελληνικού κοσμήματος, παρουσίασε  τη νέα σειρά κοσμημάτων «Η Δύναμη των συμβόλων», και τη Συλλογή CHAKRAS, την πρώτη συλλογή της νέας οικονομικής σειράς κοσμημάτων.

Η λέξη Chakra σημαίνει τροχός ή δίσκος και κάθε Chakra αντιστοιχεί σε ένα από τα 7 ενεργειακά κέντρα του σώματος. Η ενεργειακή ροή τους επηρεάζει την υγιή λειτουργία του Νου και η ισορροπία τους διαδραματίζει συγχρονιστικό ρόλο. Τα Chakra σχετίζονται με τα επίπεδα συνείδησης, τα αρχέτυπα στοιχεία, τα στάδια ανάπτυξης της Ζωής, τα χρώματα και τους ήχους. Κάθε κόσμημα Chakra είναι φορτισμένο με κοσμική ενέργεια, πολύτιμη προσφορά στην αρμονία των ανθρώπινων ενεργειακών κέντρων.

Το τμήμα μόδας του antivirus βρισκόταν στην avant première παρουσίαση της σειράς, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012, στο κατάστημα LIANA VOURAKIS στο εμπορικό κέντρο Golden Hall. Εμείς απλά τα αγαπήσαμε και επιλέξαμε ότι θα τα φορέσουμε φέτος γιατί έχουμε ανάγκη από πνευματικότητα, ένστικτο, δύναμη, δημιουργικότητα, αφθονία, αισθησιασμό και αγάπη. Τα αγαπήσαμε και επιλέξαμε να τα φορέσουμε, γιατί στηρίζουμε τους Έλληνες δημιουργούς, τις Ελληνικές επιχειρήσεις που διαθέτουν δημιουργικότητα και κυρίως επειδή υποστηρίζουμε ανθρώπους με θετική ενέργεια και καλή διάθεση όπως η LIANA VOURAKIS.

Η νέα συλλογή είναι μια ευχή, μια αισθητική απόλαυση με τη σφραγίδα ποιότητας και την υπογραφή της LIANA VOURAKIS, η οποία συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και τη μοναδική ποιότητα διαθέσιμη στην αγορά από το 1916.

Συνδυάζοντας δημιουργικότητα, αυθεντικότητα και την μοναδική ενέργεια των Chakras, σίγουρα όλοι θα βρείτε ένα κόσμημα να φορέσετε ή να χαρίσετε σε αγαπημένα πρόσωπα. Η σειρά Chakras είναι διαθέσιμη σε μενταγιόν και βραχιόλι, σε ασήμι επιχρυσωμένο με χρυσό 18 καρατίων και σε πολύ οικονομικές τιμές.

Πρόκειται για μικρά μενταγιόν, που θα σας φέρουν τη δύναμη και την ενέργεια του σύμπαντος. Ένα από αυτά είναι το δικό σας, ανακαλύψτε το και μπείτε στο μαγικό κόσμο των CHAKRAS. Ανακαλύψτε τη μαγεία τους και αφεθείτε σε αυτή, στην ομορφιά του σχεδιασμού, στη μοναδική ποιότητα LIANA VOURAKIS και κυρίως στον unisex σχεδιασμό τους και τις οικονομικές τους τιμές.

7 τρόποι να στρέψουμε το βλέμμα μας στην Αγνότητα. 7 σημεία Πίστης, Δύναμης και Ενέργειας.  7 γεωμετρικά σχέδια, αρωγοί των Αισθήσεων .

Collection CHAKRA , η Τέχνη του κοσμήματος και η «κοσμική ενέργεια» συνταξιδιώτες στην αναζήτηση για το αληθινό νόημα της Ζωής.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα 7 μοναδικά κομμάτια της σειράς. 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ : LIANA VOURAKIS

Πινδάρου 42, Κολωνάκι, Τηλ : 210 36 19 441

www.lianavourakis.com

Πνευματικότητα
Πνευματικότητα
Ένστικτο
Ένστικτο
Δύναμη
Δύναμη
Δημιουργικότητα
Δημιουργικότητα
Αφθονία
Αφθονία
Αισθησιασμός
Αισθησιασμός
Αγάπη
Αγάπη

 

 

Ταυτότητα
Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα και τα ρολόγια.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας στο εξωτερικό.

Από το τεύχος 33 συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος.

E-mail : [email protected]

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!