Chanel και Colette μαζί σε ένα εφήμερο κατάστημα

28/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Για πρώτη φορά, ο διάσημος οίκος Chanel και το concept store Colette, δημιουργούν ένα εφήμερο κατάστημα, κατά τη διάρκεια της Paris Fashion Week, από 1η εώς 10 Μαρτίου.

Ο χώρος των 200 τετραγωνικών βρίσκεται στο 336-340 rue Saint-Honoré στο Παρίσι. Στο κατάστημα αυτό θα παρουσιάστει η νέα τσάντα του οίκου Chanel, η Mademoiselle ( μετάφραση Δεσποινίς ) η οποία θα φέρει τα χρώματα της Colette, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να αποκτήσουν την customised τσάντα τους.

Στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται κοσμήματα Yazbukey, φωτογραφικές μηχανές Leica, μαγιώ της Eres. Βέβαια θα μπορεί κανείς να βρει και πολλά συλλεκτικά όπως την κούκλα Karl Lagerfeld, και τις τσάντες Chanel customised από τον οίκο Chromo Hearts. Στο κατάστημα θα μπορεί κανεί να βρει το μπαρ βερνικιών νυχιών της Chanel και το cupcake bar της Chez Bogato.

Διάσημοι DJ’s επιλεγμένοι από τον οίκο Chanel θα παίζουν τη μουσική τους, ενώ πέντε καλλιτέχνες, επιλεγμένοι από την Colette θα σχεδιάζουν για τους επισκέπτες τις customised τσάντες τους.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!