Διαγωνισμός antivirus για τις νύχτες πρεμιέρας cosmote

24/09/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Tο Antivirus σε συνεργασία με τις Νύχτες Πρεμιέρας Cosmote σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε

  • δύο διπλές προσκλήσεις για την ταινία Τι απομένει (was bleibt), η οποία θα προβληθεί αύριο Τριτη, στις 20:15, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ1.
  • δύο διπλές προσκλήσεις για την ταινία Η κοιλάδα με τις κούκλες (Valley of dolls), η οποία θα προβληθεί αύριο Τριτη, στις 21:15, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ2.
  • πέντε διπλές προσκλήσεις για την ταινία Νέα και τρελιάρα (Joven y Alocada), η οποία θα προβληθεί την Πέμπτη, στις 19:30, στον κινηματογράφο IDEAL.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό ακολουθείτε τα παρακάτω 2 βήματα:


1. Κάνετε «Like» στο άρθρο

2. Γράφετε ένα μικρό σχόλιο με το όνομα της ταινίας που θέλετε και  «tag» την σελίδα του Antivirus στο facebook.

 

 

Περισσότερα για τις προβολές:

Τι Απομένει

TΡ 25.09, 20:15 ΔΑΝΑΟΣ1 

Eνα σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, ο Γκίντερ και η Γκίτεκ, οι οποίοι ζουν σε ένα πολυτελές σπίτι στην εξοχή, απολαμβάνουν την επίσκεψη του γιου τους, Μάρκο, από το Βερολίνο. Ο Μάρκο βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας συγγραφικής καριέρας ενώ ο άλλος τους γιος, ο Γιάκομπ, έχει πρόσφατα ανοίξει ένα οδοντιατρείο στην περιοχή. Η ζωή μοιάζει να κυλά με ρυθμούς ήρεμους μέχρι που η μητέρα τους, η οποία πάσχει πολλά χρόνια από μανιοκατάθλιψη, εξομολογείται στην οικογένεια ότι σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακά της. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, τίποτα δεν μένει το ίδιο και το προσωπείο της ιδανικής οικογένειας θρυμματίζεται άμεσα. Το τρομερό δίδυμο των Χανς Κρίστιαν Σμιντ και Μπερντ Λάνγκε του περιβόητου «Ρέκβιεμ» (2006) επιστρέφει στη φόρμα που τους έκανε γνωστούς και χτίζει ένα δυνατό φιλμ για τα ένοχα μυστικά και την υποκρισία που ταλανίζουν τα θεμέλια της μεσοαστικής γερμανικής οικογένειας. Το «Τι Απομένει» είναι το στιβαρό δράμα που κοιτάζει πέρα από την βιτρίνα ευημερίας, ώστε να αποκαλύψει τη δυσλειτουργία και την παθογένεια των σχέσεων -εντός και εκτός οικογένειας – στη σύγχρονη εποχή. Κ.Θ.


home for the weekend / τι απομένει – trailer από NyxtesPremieras

 

Η Κοιλάδα Με τις Κούκλες

TΡ 25.09, 21:15 ΔΑΝΑΟΣ2 

Είναι νέες. Είναι όμορφες. Είναι γεμάτες όνειρα. Και σύντομα θα δουν τις προσδοκίες τους να διαψεύδονται, θα γίνουν έρμαια των καταχρήσεων, θα ζήσουν τη σκοτεινή πλευρά της φήμης, θα γευτούν τον βρώμικο κόσμο του θεάματος και θα παλέψουν μέχρις εσχάτων προκειμένου να διατηρήσουν την αθωότητά τους… Πομπώδης όσο και η εισαγωγή στο κείμενο που ήδη διαβάζετε, πιστά διασκευασμένη από το πολύ πετυχημένο ομότιτλο βιβλίο της Τζάκλιν Σουζάν, η κινηματογραφική «Κοιλάδα Με τις Κούκλες» μετατρέπει τις απεγνωσμένες προσπάθειες τριών ηρωίδων να εξαργυρώσουν ένα εισιτήριο προς τη διασημότητα σε μια ζουμερή χολιγουντιανή σαπουνόπερα, γεμάτη διασκεδαστικά κλισέ που έκτοτε κοπιαρίστηκαν αμέτρητες φορές, ηθικοπλαστικά μαθήματα άνευ διδασκάλου, ατάκες ανθολογίας και ανεκδιήγητες σκηνές που χωρούν σε κάποιο ακατονόμαστο φιλμικό πάνθεον. Τεράστια εισπρακτική επιτυχία στην εποχή της, η ταινία του Μαρκ Ρόμπσον εξακολουθεί να απολαμβάνει εκτίμησης από όσους θεατές δεν έπαψαν ποτέ να αναγνωρίζουν την αδιαφιλονίκητη trash αξία της. Λ.Κ.


valley of the dolls – trailer από NyxtesPremieras

Νέα και Τρελιάρα

ΠΕ 27.09, 19:30 IDEAL

Όταν είσαι 17 χρονών θέλεις να ανακαλύψεις τα πάντα: Να επισκεφθείς άγνωστα μέρη, να γνωρίσεις νέα κορμιά, να αγαπήσεις διαφορετικούς ανθρώπους. Τι κάνεις όμως όταν αυτή η ανάγκη φαίνεται να μην έχει κορεσμό; H Nτανιέλα είναι μία δεκαεπτάχρονη κοπέλα από τη Χιλή, που διψάει να μάθει τα πάντα γύρω από το σεξ. Στο μπλογκ της, με τίτλο jovenyalocada (μτφρ. νεακαιτρελιάρα), μοιράζεται τις σεξουαλικές της περιπέτειες και διοχετεύει την περιέργειά της, αφού η αυστηρή της μητέρα είναι πιστή της Ευαγγελικής εκκλησίας και επιθυμεί τον δρόμο της αγνότητας για την κόρη της. Οταν δημιουργείται ένα σεξουαλικό σκάνδαλο στο σχολείο και η Ντανιέλα αποβάλλεται, οι σοκαρισμένοι γονείς της τη στέλνουν για δουλειά, όμως η νεαρά μπλέκει αντ’ αυτού σε ένα ερωτικό τρίγωνο με τον Τομάς και την Αντόνια. Στο εφευρετικό της ντεμπούτο, η Μαριαλί Ριβάς αναμιγνύει μια φρέσκια αισθητική, επηρεασμένη από το βίντεο-κλιπ και το ίντερνετ, με τα κλασικά υλικά της ιστορίας ενηλικίωσης για να μιλήσει με τόλμη για το εφηβικό angst. Kι αν το Βραβείο Διεθνούς Σεναρίου στο Σάντανς δεν αποτελεί αρκετά ισχυρό διαπιστευτήριο για την ταινία, το όνομα του Χιλιανού μετρ Πάμπλο Λαρέιν στον ρόλο του παραγωγού θα πείσει και τους πλέον διστακτικούς. Φ.Β.

young and wild / νέα και τρελιάρα – trailer από NyxtesPremieras

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!