Το «Owl House» παρουσιάζει έναν νέο non-binary χαρακτήρα

26/07/2021
από
Raine Whispers, «Owl House»

Το non-binary με το όνομα Avi Roque, που είναι ηθοποιός φωνής έκανε ένα tweet, λέγοντας ότι θα παίξει ένα non-binary μαγισσάκι στο τελευταίο επεισόδιο του «The Owl House» του Σαββάτου που μας πέρασε (24/07/21)!

Το Roque θα χαρίσει τη φωνή του στο Raine Whispers, ένα non-binary, έξυπνο και εργατικό «Head Witch of the Bard Coven.» Δήλωσε, ακόμη, ότι ο ρόλος είναι ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα.»

Την περασμένη εβδομάδα, το «The Owl House» φιλοξένησε ένα από τα κουήρ επεισόδιά του. Οι Luz και Amity πέρασαν όλη μέρα μαζί στη βιβλιοθήκη. Αφού η Amity αντιμετώπισε πρόβλημα κατάχρησης εξουσίας των υπαλλήλων της βιβλιοθήκης και απολύθηκε, η Luz ήταν αποφασισμένη να τη βοηθήσει να πάρει πίσω τη δουλειά της.

Μετά από ένα επεισόδιο γεμάτο ντροπές και νευρικά βλέμματα, η Amity ήταν τόσο ευγνώμων στη Luz, που τη φίλησε στο μάγουλο. Ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Το επεισόδιο έδειξε, επίσης, την Amity να μιλάει στην αδερφή της για τα συγκεχυμένα συναισθήματα που έχει, από τότε που η Luz μπήκε στη ζωή της.

Το Raine δεν είναι ο πρώτος non-binary χαρακτήρας που εμφανίζεται σε παιδικά κινούμενα σχέδια. Το 2019, το «Steven Universe: Future» πρόβαλε έναν χαρακτήρα με το όνομα Shep, το οποίο είχε τη φωνή της Indya Moore. Το 2015, πάλι το «Steven Universe», είχε τον χαρακτήρα με το όνομα Stevonnie, το οποίο είναι και ένα ίντερσεξ και non-binary άτομο συνδυασμός των Steven και Connie.

Η σειρά «She-Ra and the Princesses of Power» είχε, επίσης, έναν non-binary χαρακτήρα, το shapeshifter Double Trouble, το οποίο εκφράστηκε από τον Jacob Tobia. Άλλες σειρές με non-binary χαρακτήρες περιλαμβάνουν τις «Danger and Eggs», «Craig of the Creek» και «Kipo and the Age of Wonder Beasts.»

Οι δημιουργοί τόσο του «Steven Universe» όσο και της «She-Ra», Rebecca Sugar και Noelle Stevenson, είναι τα ίδια non-binary άτομα.

Τα πρώτα πέντε επεισόδια της δεύτερης σεζόν του «The Owl House» είναι πλέον διαθέσιμα στο Disney+ και πρεμιέρα νέων επεισοδίων γίνεται κάθε Σάββατο πρωί.

https://avmag.gr/127339/i-disney-mas-systinei-bisexual-charaktira-sto-the-owl-house/

https://avmag.gr/117963/skini-coming-out-gkei-protagonisti-se-seira-kinoymenon-schedion-gia-paidia-7/




Δες και αυτό!