Μια ευχάριστη LGBT έκπληξη περιλαμβάνει το τελευταίο τεύχος της Athens Voice που κυκλοφορεί.

Το τεύχος περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα για τα ζευγάρια του design, έναν άτυπο διαχωρισμό των ζευγαριών σε σχέση με την αισθητική και διακόσμηση του σπιτιού τους και σε έναν από τους έξι τύπους φιγουράρει ένα gay ζευγάρι.

Είναι το ζευγάρι art ‘n’ design…

“Αρχιτέκτονες, σκηνογράφοι και σκηνοθέτες – μοδάτοι και intellectual. Αντιμετωπίζουν τα πάντα σαν τέχνη και παρά τους δύσκολους καιρούς αναζητούν επί μήνες τον κατάλληλο καθρέφτη για την κρεβατοκάμαρά τους. Από το design αγαπούν το ιδεολογικό του υπόβαθρο, την ιστορία του και τις κοινωνικές του προεκτάσεις. Ναι, είναι θεωρητικοί μέχρι εξουθένωσης.
Μένουν Στο Θησείο, στις παρυφές των Β.Π., αλλά και downtown, στην περιοχή γύρω από το Μουσείο.
Τρώνε Στο Ideal, επειδή τους θυμίζει ταινία του ’70 με τον Κωνσταντάρα. Στο Red Elephant και άλλα στέκια μεταναστών. Τον τελευταίο καιρό έχουν ανακαλύψει τα guerilla dinners, που συχνά διοργανώνονται σε αρχιτεκτονικά γραφεία αντί χαμηλής τιμής.
Πίνουν Eλληνικά κρασιά από μικρά κτήματα.
Ντύνονται Αποκλειστικά από Βέλγους σχεδιαστές.
Ακούνε Τζαζ, φυσικά. Αλλά και progressive house…
Στο σπίτι τους έχουν Τραπεζάκι της Moooi και κυρίως δικές τους πιο οικονομικές κατασκευές: ένα φουτουριστικό τραπέζι, ένα φωτιστικό από ρυζόχαρτο, ένα αφηρημένο γλυπτό. Το σπίτι τους θυμίζει μουσείο design.
Status Συγκατοίκηση χωρίς γάμο, γκέι ζευγάρια, μονογονεϊκές οικογένειες, τριτοκοσμικές υιοθεσίες.
Σάββατο μεσημέρι θα τους δεις Στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης να μυούν το ανιψάκι τους στην ιστορία του design.

Όλο το δημοσίευμα, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ