Vanity Fair… Χένρι Καβίλ… Lady Gaga

22/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Τρία εξώφυλλα ξεχωρίσαμε τις τελευταίες μέρες στον αμερικάνικο τύπο. Πρώτο το 1000ο εξώφυλλο του περιοδικού Billboard με την Lady Gaga να φωτογραφίζεται και να δηλώνει διπλά χαρούμενη, αφενός γιατί το Born this Way είναι ήδη στην πρώτη θέση του αμερικάνικου chart και αφετέρου, γιατί αυτό συνδυάζεται με το 1000ο τεύχος του περιοδικού.

Την ίδια στιγμή το Entertainment Weekly, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της Warner, ότι ο επόμενος Σούπερμαν θα είναι ο Tudors (και Θησέας για εμάς), Χένρι Καβίλ, αποφάσισε να τον κάνει εξώφυλλο. Ο Καβίλ μίλησε για όλη την πορεία του κάστινγκ, μέχρι την ημέρα που του ανακοινώθηκε πως κέρδισε τον ρόλο.

Τρίτο και καλύτερο το Vanity Fair, στο 17ο ετήσιο Hollywood τεύχος του, αφήνει για λίγο τα εξώφυλλα με τους εκκολαπτόμενους σταρ και φωτογραφίζει τα τοπ ονόματα του σημερινού Hollywood, με μπροστάρηδες τους παρουσιαστές των Όσκαρ, Τζέιμς Φράνκο και Αν Χάθαγουεϊ, πλαισιωμένους από τους Τζέικ Τζίλενχαλ και Ράιαν Ρέινολντς.

Στο εσωτερικό δισέλιδο του εξωφύλλου, 11 ακόμα τοπ ονόματα, μεταξύ των οποίων οι Άντριου Γκάρφιλντ, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Μίλα Κούνις.




Δες και αυτό!