Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 39 ετών, ο Perry Moore

22/02/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 39 ετών, ο Perry Moore ( στη φωτογραφία ), ένας από τους παραγωγούς της τριλογίας “Το χρονικό της Νάρνια”  ( The Chronicles of Narnia ) και βραβευμένος ομοφυλόφιλος συντάκτης.

Ο Perry Moore βρέθηκε νεκρός στο λουτρό του διαμερίσματος στο Μανχάταν του από τον σύντροφο του Hunter Hill την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί.

Η εξέταση του ιατροδικαστή δεν έφερε συγκεκριμένες απαντήσεις στην αιτία του θανάτου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παραγωγός πέθανε από υπερβολική δόση φαρμάκων και συγκεκριμένα από υπερβολική δόση OxyContin, ένα φάρμακο το οποίο δίνεται με ιατρική συνταγή, γιατί όπως αποκαλύφθηκε ο παραγωγός έπασχε από χρόνιους πόνους στην πλάτη και τον αυχένα.

Ο πατέρας του, Bill Moore, είπε στη New York Daily News ότι είχε μιλήσει με το γιό του την παραμονή το βράδυ και ήταν καλά.

Ο Perry Moore ήταν executive producer των ταινιών Τα χρονικά της Νάρνια ( The Chronicles of Narnia ) .

Στο παρελθόν είχε βραβευτεί με το λογοτεχνικό βραβείο Λάμδα ( Lambda Literary Award ) για το βιβλίο του 2007 με τίτλο Hero, ένα βιβλίο με αντικείμενο έναν ομοφυλόφιλο σούπερ ήρωα.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!