HOLLY SUMMER BAR

12/05/2012
antivirus magazine διαφήμιση
s
"NOBODY's ANGEL" summer opening FRIDAY JUNE 1ST 2012, on decks DJ: AIHAN, PERFORMACE by " The Cuban girls" entrance 7 euros with your drink doors open at 10.00 HOLLY BAR (for women and men)

Αν και το official opening του Holly θα είναι 1 Ιουνίου ο χώρος λειτουργεί από σήμερα το βράδυ Σάββατο 12 Μαΐου. Είναι ένας νέος ολοκληρωμένος πλέον χώρος που μας πήρε καιρό για να φτάσει στο τελικό στάδιο. Αυτό είναι αλήθεια, είμαστε όμως πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Έτσι το Holly Summer Bar (που τον χειμώνα θα γίνεται Holly Winter Bar) φιλοδοξεί να είναι μία καινούργια πρόταση διασκέδασης και για το Gay κοινό (αντρών & γυναικών. Χαρούμενος χώρος με φρέσκα πρόσωπα, καλή μουσική, Α΄ ποιότητας ποτά αλλά και πιάτα που είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από εμάς.

Καθημερινά ανοικτά (για το καλοκαίρι) από τις 19:00 ο χώρος του Lounge για καφέ και φαγητό και το Bar από τις 21:00. Παρασκευή & Σάββατο θα κλαμπαρεί με είσοδο μετά τις 00:00 στα 7 ευρώ (με ποτό) και όλες τις άλλες μέρες δεν θα έχει είσοδο.

Επίσης θα υπάρχει διαθέσιμη κάρτα μέλους MICRAASIA-HOLLY με συνδρομή ετήσια 50 ευρώ με την οποία ο πελάτης: δεν πληρώνει είσοδο, -10% σε όλες τις τιμές, πλήρης ενημέρωσή για όλα τα event, προτεραιότητα στην είσοδο και στα Reserve τραπέζια, συμμετοχή σε όλα τα promotion δώρα κ.α.

 

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

MICRAASIA-HOLLY BAR

Konstantinoupoleos 70, 118 54 Athens -Greece

 t: 210 3424 771, m: 6909 24 7999

@: [email protected] , FB: Micraasia Holly Bar.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!