Γαλλία : Ο François Hollande είναι ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας

06/05/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Την πρώτη νίκη των Σοσιαλιστών, από την εποχή του Προέδρου Mitterrand, κερδίζει ο Σοσιαλιστής François Hollande, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 51,9%, και σπάει 17 χρόνια κυριαρχίας της δεξιάς στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Οι Σοσιαλιστές πανηγυρίζουν ήδη τη νίκη στην πλατεία της Βαστίλλης, όπου έχουν στηθεί τεράστιες γιγαντοοθόνες. Εκπρόσωπος των Σοσιαλιστών μίλησε για μία μεγάλη νίκη.

Αντίθετα, ο Nicolas Sarkozy φαίνεται πως ακύρωσε την προγραμματισμένη βραδινή συγκέντρωση στην πλατεία Concorde, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο.

Ποιές είναι οι θέσεις του νέου Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας για τα ΛΟΑΔ θέματα ;

Διαβάστε τις θέσεις του στο άρθρο μας Γαλλία : Οι ΛΟΑΔ θέσεις του François Hollande

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!