Outview Film Festival – Κερδίστε προσκλήσεις

04/05/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Τι θα λέγατε για Outview Film Festival αυτό το weekend;

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ουκ ολίγες προβολές και για τρεις από αυτές σας δίνουμε την δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις.

Σάββατο

The Fall (18.00)
The Queen Has No Crown (21.45)

Κυριακή

Audre Lorde – The Berlin Years (18.00)

Για κάθε μια από τις παρακάτω ταινίες, 5 από εσάς θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.

Για να λάβετε μερος, απλά στείλτε mail στο bm@avmag, με τον τίτλο της ταινίας που επιθυμείτε ή κάντε Like στα Outview post μας στην σελίδα του Antivirus στο Facebook.

 

The Falls (Jon Garcia, USA, 90’, 2012)

Η ταινία «The Falls» είναι μια δυνατή ιστορία ενηλικίωσης δυο νεαρών Μορμόνων, όταν αυτοί ανακαλύπτουν τον πραγματικό εαυτό τους και την αλήθεια για τις οικογένειες τους, τη θρησκεία και τις αξίες των Μορμόνων.

 


The Queen Has No Crown (Tomer Heymann, Israel, 85’, 2011)

Η ταινία “The Queen Has No Crown” είναι μια περισυλλογή πάνω στην οικογένεια και την απώλεια. Μελετάει τις ζωές πέντε αδερφών και της μητέρας τους μέσα σε μια δεκαετία, μέσα από τον πόνο της απομόνωσης και την χαρά της επανένωσης. Ομοφυλοφιλία, αποξένωση, μοναξιά, η ταινία κοιτάζει όλες τις σκληρές αποφάσεις που πρέπει να πάρει μια οικογένεια από το Ισραήλ όπως και τους άρρηκτους δεσμούς που την ενώνουν, παρά τις δυσκολίες της ζωής.

Επίσημη συμμετοχή Berlinale 2011, Frameline, TLV Fest
Βραβείο “Official Best of Fest”, Best of Fest, USA 2012

Παρουσία Σκηνοθέτη

18.00 – Audre Lorde – The Berlin Years 1984 to 1992 (Dagmar Schultz, Germany, 84’, 2012)

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η φημισμένη Αφρο-Αμερικάνα ποιήτρια και συγγραφέας Audre Lorde πέθανε, το 1992. Σύμφωνα με την ίδια ήταν: «Λεσβία, φεμινίστρια, μαύρη, ποιήτρια, μητέρα και ακτιβίστρια». Στα ‘80ς η Dagmar Schultz, προσκάλεσε την Lorde στο Βερολίνο ως επισκεπτόμενη καθηγήτρια. Αυτή ήταν μια ιστορικά και πολιτικά σημαντική κίνηση αφού η Lorde, σύντομα μετά από αυτό, έγινε η συνιδρύτρια του Αφρο-Γερμανικού κινήματος.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!