Μόδα : Σανδάλια και όχι μόνο…

02/05/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το καλοκαίρι όλοι μας αναζητούμε το πέδιλο, το σανδάλι, το flip-flop το οποίο θα μας επιτρέψει να ζήσουμε άνετα τους ζεστούς μήνες.

Αναζητούμε άνεση αλλά και στυλ.

Το τμήμα μόδας του antivirus αναζήτησε για εσάς, τα υποδήματα του καλοκαιριού τα οποία θα σας κάνουν να είστε άνετα αλλά και να ξεχωρίσετε με στυλ. Βέβαια θα επανέλθουμε στο θέμα, επειδή ελάχιστες είναι μέχρι τώρα οι εταιρείες που έχουν βάλει στην αγορά όλα τα μοντέλα τους για το φετινό καλοκαίρι….

Εμείς σας παρουσίαζουμε τάσεις ώστε να γνωρίζετε τι θα “φορεθεί” φέτος το καλοκαίρι. Οι δυνατότητες πολλές.

Το καλοκαίρι είναι στην πόρτα μας και σίγουρα δε μπορούμε να φορούμε κλειστά παπούτσια όλη την ημέρα. Στην πόλη, στο νησί ή στην παραλία, το πόδι θέλει να αναπνεύσει και να “ζήσει” το δικό του καλοκαίρι.

Ας ελευθερωθούμε λοιπόν …τουλάχιστον ας ελευθερώσουμε τα πόδια μας .

Και μη ξεχάσω, μη βάλετε καλτσάκι (ναί σε είδα χθες που το φόραγες με πέδιλο !!! ), όπως δε θα βάλετε με τη βερμούδα σας τα αθλητικά που φοράτε στο γυμναστήριο ( ναί ναί και αυτό το είδαμε χθες ) γιατί μπορεί είστε έτσι ο επόμενος στόχος της fashion police !!!!

BIKKEMBERGS ( www.luisaviaroma.com )
 
ZARA
 
 
LANVIN ( www.colette.fr )
 
MARC BY MARC JACOBS
 
H & M
 
DSQUARED ( www.luisaviaroma.com )
 
DOLCE & GABBANA
 
DIOR HOMME ( www.luisaviaroma.com )
 
BILLABONG
 
CHRISTIAN PELLIZZARI ( www.luisaviaroma.com )
 
PAUL SMITH
 
 

 

 

Links

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!