MAN AT BATH και BYE BYE BLONDIE – Κερδίστε προσκλήσεις

21/03/2012
antivirus magazine διαφήμιση


Για πρώτη φορά, το Antivirus συνεργάζεται με το Γαλλόφωνο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, το οποίο κλείνει φέτος τα 13 του χρόνια.

Σε συνεργασία με το Outview, το Φεστιβάλ επέλεξε και θα παρουσιάσει στο φετινό του πρόγραμμα, 5 ταινίες queer θεματολογίας.

Περισσότερα για την ενότητα Outview του Φεστιβάλ μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το link, ενώ για όλες τις ταινίες οι αναγνώστες του site θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν δωρεάν προσκλήσεις.

Ξεκινούμε με δυο από τις 5 ταινίες, το L’Homme au Bain (Man at Bath), με τον François Sagat και το Bye Bye Blondie, με τις Béatrice Dalle και Emmanuelle Béart.

Το “L’ Homme au Bain” προβάλλεται το Σάββατο 24/3, στον Δαναό 2, στις 22.45 και 3 από εσάς θα κερδίσουν από μια διπλή πρόκληση.

Το “Bye Bye Blondie” προβάλλεται την Κυριακή 25/3, στον Δαναό 1, στις 22.15 και 5 από εσάς θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.

Πως παίρνετε μέρος στο διαγωνισμό;

Απλά στέλνετε e-mail στο [email protected] με τον τίτλο της ταινίας που σας ενδιαφέρει.

Οι νικητές του L’ Homme au Bain θα κληρωθούν την Παρασκευή το απόγευμα και του Bye Bye Blondie, το Σάββατο.

 

HOMME AU BAIN / MAN AT BATH

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Christophe Honoré.
Hθοποιοί: François Sagat, Chiara Mastroianni, Dustin Segura-Suarez, Omar Ben Sellem.

Συμμετοχή στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ του Λοκάρνο 2010

Ανάμεσα στο Gennevilliers και τη Νέα Υόρκη, ο Omar και ο Emmanuel κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποδείξουν ο ένας στον άλλον πως δεν αγαπιούνται πια.

BYE-BYE BLONDIE

Σκηνοθεσία – Σενάριο: Virginie Despentes
Ηθοποιοί: Béatrice Dalle, Emmanuelle Béart, Pascal Greggory, Nina

Η Gloria και η Frances γνωρίστηκαν στη δεκαετία του΄80. Αγαπήθηκαν όπως αγαπιούνται οι έφηβοι στα δεκάξι τους: με ναρκωτικά, σεξ και ροκ εντ ρολ. Κι έπειτα η ζωή τις χώρισε και τράβηξαν πολύ διαφορετικούς δρόμους. Είκοσι χρόνια μετά η Frances επιστρέφει για να αναζητήσει την Gloria…




Δες και αυτό!