Μόδα : Shopper bag για στυλ

03/03/2012
antivirus magazine διαφήμιση
Οι σύγχρονοι ρυθμοί της καθημερινότητας στην πόλη είναι πλέον έντονοι. Ο σύγχρονος άνδρας έχει και αυτός ανάγκη τη μεγάλη τσάντα στην οποία θα “πετάξει” μέσα της όλα τα απαραίτητα για την ημέρα του.

Το shopper bag είναι η ιδανική λύση και οι άνδρες σε ολόκληρο τον πλανήτη το έχουν καταλάβει και για αυτό τις έχουν υιοθετήσει. Αποτελούν πλέον απαραίτητο ανδρικό αξεσουάρ.

Το τμήμα μόδας του antivirus σας παρουσιάζει μια επιλογή από shopper bags ( και όχι μόνο ) τις οποίες αγαπήσαμε για το σχεδιασμό τους, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Προτάσεις μόδας για να σας δώσουμε ιδέες για την επόμενη αγορά σας…

Το τμήμα μόδας σας κάνει προτάσεις για να γνωρίζετε τις τάσεις της μόδας. Το ποιά τσάντα θα επιλέξετε είναι στο χέρι σας…

COACH

 

BURBERRY

 

ZARA

 

GUCCI

 

LOUIS VUITTON

 

H & M

 

MARC BY MARC JACOBS

 

D&G

 

DIOR HOMME

 

ASOS

 

MULBERRY

 

PAUL SMITH

Links

ASOS www.asos.com

BURBERRY www.burberry.com

COACH www.coach.com

D&G www.dolcegabbana.com

DIOR www.dior.com

H&M www.hm.com

GUCCI www.gucci.com

MARC JACOBS www.marcjacobs.com

MULBERRY www.mulberry.com

PAUL SMITH www.paulsmith.co.uk

LOUIS VUITTON www.louisvuitton.com

ZARA www.zara.com

 

Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων. 

Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα και τα ρολόγια.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας στο εξωτερικό.

Από το τεύχος 33 συνεργάζεται με το περιοδικό μας ως fashion director και αρθρογράφος .

E-mail : [email protected]

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!