Το Athens Pride σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους “Beyond Gay – The Politics Of Pride”

01/03/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Τι; Προβολή ταινίας και συζήτηση

Που; Στο στέκι μεταναστών, Τσαμαδού 15, Εξάρχεια

Πότε; Κυριακή 4 Μαρτίου και ώρα 19:00

 

Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 19:00, σας περιμένουμε στο στέκι μεταναστών (Τσαμαδού 15, Εξάρχεια) για να δούμε όλες και όλοι μαζί το ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους “Beyond Gay – The Politics Of Pride” (περισσότερες πληροφορίες για το ντοκιμαντέρ στο τέλος). Θα ακολουθήσει συζήτηση με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ).

Όσο πλησιάζουμε προς τον Ιούνιο το Athens Pride ξεκινά δυναμικά με τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις του. Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να παρευρεθείτε και να τις υποστηρίξετε.

 

 

www.athenspride.eu

 

Beyond Gay – The Politics Of Pride (www.BigGayMovie.com)

Έχει χαρακτηριστεί ως η πιο ολοκληρωμένη ματιά στα φεστιβάλ υπερηφάνειας που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους Καναδικής παραγωγής, που παρουσιάζει το οδοιπορικό του Ken Coolen, διοργανωτή του Vancouver Pride, καθώς ταξιδεύει σε μέρη όπου η υπερηφάνεια εξακολουθεί να φαντάζει κάτι μακρινό, λόγο ομοφοβικών διαμαρτυριών και βίαιων επιθέσεων.

Μέσα από το ταξίδι αυτό, η υπερηφάνεια διαφαίνεται σαν κάτι πολύ, μα πάρα πολύ περισσότερο από μια παρέλαση και ένα πάρτι. Είναι ένα τεράστιο βήμα στο δρόμο για πραγματική ισότητα για όλες και όλους.

Στο ντοκιμαντέρ αυτό μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις διαφορετικές οπτικές των Prides κατά τη διάρκεια αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού: από το Σάο Πάολο και την παρέλαση των 4 εκατομμύρια ανθρώπων, μέχρι τις μυστικές προετοιμασίες του Pride της Μόσχας και τις βίαιες συμπλοκές με την αστυνομία.

Στόχος είναι να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα φεστιβάλ υπερηφάνειας και να αναρωτηθούμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει με το δικό μας Pride, το Athens Pride.

Δείτε το trailer:

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!