Οι μέρες του φωτός στην Αθήνα

13/02/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση
foto by Grigoris Morikis @Gazoo

Οι “Μέρες του φωτός” είναι τα δύο πρόσωπα μιας γενιάς που πλησιάζει τα τριάντα σε μια δύσκολη εποχή. Είναι το πέρασμα προς την ενηλικίωση, το φως μετά το σκοτάδι. Όλα όσα μας δημιούργησαν, όλα όσα αγαπήσαμε κι όσα κρατάμε από το παρελθόν, συναντιούνται με αυτά που περιμένουμε και ελπίζουμε για το μέλλον. Παλιά και νέα τραγούδια, εικόνες, λέξεις και μουσικές, όλα φωτίζονται πάνω στη σκηνή, τραβώντας μια βαθιά γραμμή στο χρόνο.

 

Έχουμε χρόνια τώρα απεριόριστη αγάπη και πίστη στη δουλειά των παιδιών και παρακολουθώντας τη φετινή τους παράσταση μπορούμε απλά να πούμε πως είναι ότι ομορφότερο και γλυκύτερο μπορεί κάποιος να ελπίζει για το Σαββατόβραδό του. Από τα καλύτερα προγράμματα που μπορεί να προσφέρει αυτή τη στιγμή η Αθήνα.

Κλασικά η συνταγή: Μποφίλιου, Ευαγγελάτος, Καραμουρατίδης και αυτή τη φορά με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Κακλέα. Κάθε Σάββατο στο GAZOO. Κλείστε τραπέζι αρκετά νωρίς γιατί γίνεται το αδιαχώρητο. Όσοι και όσες είστε για μπαρ να είστε εκεί στις 10 το αργότερο.

foto by Grigoris Morikis @Gazoo

 

Gazoo: Πειραιώς 102-104

Ώρα έναρξης: 22:30

Τηλ: 210 3422888

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!