Ζώδια

11/02/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

της Λουκας Σβώντζου Καλαίτσάκη

 

Κριός

 

Έχεις υποφέρει Κριέ. Έχεις υποφέρει πολύ και το ξέρω. Από πέρσι το καλοκαίρι υποφέρεις, έχω άδικο; Όχι βέβαια. Υποφέρεις λοιπόν παντού στα αισθηματικά στα επαγγελματικά, στο σπίτι, στην καφετέρια. Όλα αυτά όμως έρχεται ο Κρόνος και η Αφροδίτη σου λέει και τα διώχνει. Ένα περίεργο είναι αυτό τώρα, θα ανασάνεις- και όχι μόνο αυτό θα γητεύσεις κόσμο, θα κάψεις καρδιές, θα βρεις σύντροφο, δουλειά και άλλα τέτοια απωθημένα. Αυτά με λίγα λόγια και άρχισε να ετοιμάζεις την εκδίκησή σου.

 

Ταύρος

 

Αχ Ταύρο. Μπερδεμένη περίοδος έρχεται να το ξέρεις. Θα σου αναγνωρίσω ένα προσόν. Είσαι ένας χαμαιλέοντας πρώτης τάξης. Ένα όρνιο. Είσαι σχεδόν εγκληματικός, διότι καραδοκείς για ευκαιρίες και είσαι και μονοφαγάς, γιατί μόλις ψοφήσει το θήραμα δε φωνάζεις ούτε καν τις κολλητές σου. Κάθεσαι εκεί και χτίζεις πάνω στα αποκαΐδια τα ξένα. Ντροπή σου και δεν ξέρω αν θα σου βγει σε καλό, αλλά να σου πω την αμαρτία μου σε χαίρομαι κιόλας. Είσαι χειραφετημένη κούκλα μου. Στα ερωτικά να ξέρεις να προσέχεις διότι ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και τέτοια λαογραφικά.

 

Δίδυμοι

 

Σε σας θα είμαι αυστηρή, γιατί τα αστέρια δεν μου άφησαν και πολλά περιθώρια. Προσπάθησα η επιστημόνισσα να αποσπάσω λίγη επιείκεια, αλλά παπάρια. Λοιπόν, Χαστούκια θα σας έρθουν από παντού αν δεν προσέχετε και δεν αναρωτιέστε από τι να προσέχετε δε θα σας πω γιατί ήταν και ο χιονιάς και δεν έβλεπα και αποκλείστηκα και στα Τρίκαλα Κορινθίας σε ένα σαλέ και μου ήρθε και ο κούκος αηδόνι  175 ευρώ το βράδυ και 10 ευρώ ένα σκατούλικο κασελάκι με ξύλα για το τζάκι. Αφήστε τα. Κατά τα άλλα υπομονή και δύναμη και αποφασιστικότητα προτείνω. Αυτά.

 

Καρκίνος

 

Ξέρω ότι θες σχεδόν εκβιαστικά να διαβάσεις τα καλύτερα. Ε λοιπόν αυτό θα κάνεις αφού τέτοιος είσαι και τέτοιος ήσουν πάντα. Επίσης αν θες να κλάψω, Να! κλαίω, και αν θες να γελάσω, Να! γελάω. Όλα καλά λοιπόν θα σου πάνε ματάκια μου. Η δουλειά εξαιρετικά αφού φαντάσου τρομάζω και ο Κρόνος κρύβεται, όταν σκεφτόμαστε πόσο πολύ θα τρέξεις για να υπογράψεις συμβόλαια και συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων. Ερεθίζομαι επίσης όταν σκέφτομαι τα ερωτικά σου. (Μαλακίες, γιατί εδώ που τα λέμε είστε σε ένα ερωτικό κόμμα εδώ και κάμποσα χρόνια και αυτό με έχει προβληματίσει, θέλω να σας δω αποκατεστημένους και με αυτόν τον καημό θα πάω. Προσπάθησε κουκλίτσα μου λιγάκι, σε βαρέθηκα).

 

Λέων

 

Ξύπνα καλέ μου δεν είσαι κουλός και μην κλαίγεσαι, γιατί θα σου αστράψω χαστούκια και δεν είμαι και καμιά τυχαία εγώ είμαι από της δυτικές τις συνοικίες και εμείς στα δυτικά βαράμε και κάνουμε σαματά. Που λες ξύπνα και μην νιώθεις άχρηστος και να είσαι δηλαδή δεν κάνει να νιώθεις έτσι γιατί θα ξεραθείς. Χαλάρωσε και διοχέτευσε όση ενέργεια σου έχει απομείνει εποικοδομητικά κάπου, γιατί δεν βγάζεις άκρη αλλιώς. Τέλος πάντων ξεκίνα το πλέξιμο αδερφάκι μου. Βγες λίγο από το σπίτι σου, πιες μια μπύρα και αν δεν έχεις λεφτά, στείλε μου να σου στείλω ένα κιβώτιο που τις είχα πάρει για ένα πάρτι και μου ξεμείνανε και θα μου χαλάσουν και είναι κρίμα.

 

Παρθένος

 

Καλέ… Εσύ θα μας δείρεις καλέ… Έχεις έναν Άρη γκουμούτσα από πάνω σου και είναι και ανάδρομος και αυτό κακό δεν είναι γιατί βρίζεις και βάζεις πολλά πράματα στη θέση τους και σε ευχαριστιέμαι. Αλλάζεις ριζικά στα πάντα. Ανακατασκευάζεσαι σα να λέμε. Οργανώνεσαι σα να λέμε. Παρθένος είναι αυτό που λέμε αναγέννηση. Μπράβο είσαι η καλύτερη. Τα ερωτικά σου δεν ξέρω αν θα πάνε καλά γιατί είπαμε αναγεννιέσαι και τέτοια, κάτι το οποίο σε μπερδεύει λιγάκι γιατί και αυτά αλλάζουν ριζικά οπότε δεν ορκίζομαι για κάτι σταθερό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα κατασταλάξεις λιγάκι στο τι θες και τι ζητάς. Σουτιέν.

 

 

 

Ζυγός

 

Ο Κρόνος και στα δικά σου τα αστρικά είναι πολύ έντονος και τώρα αυτό κάτι σημαίνει, αλλά δε θυμάμαι, γιατί είμαι και πρακτικιά γυναίκα και την παπαγαλία δεν την συμπαθώ. Και σε αυτό το τεύχος λοιπόν θα δώσω πρακτικές συμβουλές για το σπίτι γιατί τα άστρα μας δουλεύουν μου φαίνεται. Θέσε τις προτεραιότητες σου. Ξέρω πως ξεκίνησες δίαιτα κι αυτό το δίχως άλλο, μη γελιόμαστε αδερφή είσαι, ήταν μία σημαντική προτεραιότητα αλλά δεν τελείωσες εδώ. Ξεκίνα και πάρε τη ζωή στα χέρια σου μη σε πηδάνε θεέ’ μου σχώρα με. Άντε και αν ακολουθήσεις τις συμβουλές μου θα βρεις και άντρα. Τρέλανέ μας κούκλα μου.

 

 

Σκορπιός

 

Που να ξεραθείτε. Είστε δηλητηριώδεις παλιοχαρακτήρες με ψυχολογικά προβλήματα. Η ερχόμενη περίοδος είναι λέει καλή, αλλά πως να μην είναι καλή αφού βάζετε τρικλοποδιές σε όλο τον κόσμο και καταστρέφετε τις δουλειές και τις καρδιές αθώων ψυχών που σε τίποτα δεν έφταιξαν. Ενδέχεται λοιπόν να έχετε επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες στην αρχή θα φαίνονται καλές, αλλά στο τέλος θα σας βγουν ξινές και πολύ καλά θα πάθετε. Θα νομίζετε πως πετύχατε τους στόχους, αλλά είστε φαντασμένοι. Τα νέα δεδομένα δεν θα είναι όπως τα νομίζατε. Σας περιμένουν δύσκολες καταστάσεις για τις οποίες θα αποδειχθείτε ανεπαρκείς. Δεν σας συμβουλεύω τίποτα είστε αιχμάλωτοι των άστρων ότι και να γίνει αυτά τα κακά θα σας βρουν.

 

Τοξότης

 

Ψυχούλες μου. Τι σας έκαναν; Τι κακό σας βρήκε στα καλά του καθουμένου καλά μου; Η ατυχία των άστρων όλων ήρθε και σας έκατσε στο σβέρκο. Το ξέρω υποφέρετε. Αλλά καινούριες μέρες έρχονται θέλω να ελπίζω. Οι γιατροί λένε πως τις επόμενες δύο βδομάδες θα φτιάξουνε τα πράγματα και θα μπορέσετε να δείτε φως στο τούνελ. Αγάπες μου. Πικραμένα μου πλάσματα. Με την πρώτη ευκαιρία σκοτώστε έναν σκορπιό να σας πάει γούρι. Έχετε όρεξη για ερωτικές περιπέτειες καημένα μου. Η καρδιά σας πετάει, αλλά το σώμα σας δε σας αφήνει. Λίγη υπομονή θέλει καλά μου και θα φτιάξουν όλα. Με συγκινήσατε. Σας αγαπώ.

 

Αιγόκερως

 

Τους τελευταίους μήνες παραδέξου το, ήσουν κάπως ντεκαβλέ. Ένας παθητικός δέκτης όσων συνέβαιναν παντού και το θέμα είναι πως δε το ήξερες, απλά το ανακάλυψες τώρα και έχεις σοκαριστεί. Ε λοιπόν ξυπνά μέσα σου η αμαζόνα και διεκδικείς παλεύεις για ένα καλύτερο αύριο- μεθαύριο. Θα ανταμειφθείς! Ορκίζομαι στα διπλώματα μου. Τα βλέπω όλα ξεκάθαρα. Τα ερωτικά μία από τα ίδια. Δεν υπόσχομαι θαύματα, αλλά οκ. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην ψάχνεις τον ιδανικό έρωτα και άλλα τέτοια ψυχαναλυτικά- που εγώ δεν τα μπορώ είπαμε, γιατί είμαι και πρακτικιά και ζόρικη γκόμενα.

 

Υδροχόος

 

Υδροχόε είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω πως άκουσες τα λόγια μου στα προηγούμενα τεύχη και είμαι πολύ συγκινημένη. Ψάχνεις άλλη δουλειά βέβαια την ψάχνεις στην Αυστραλία ενώ εγώ σου είχα πει να ψάξεις στον Καναδά που έχω έναν γνωστό τον Γιαννίκος απ το Πρασούδι με τις ξαπλώστρες που το αποφάσισε και έφυγε και έκανε πολλά λεφτά στο Μόντρεαλ. Τρομερή φυσιογνωμία. Μπαίνει και η Αφροδίτη μωρή φιλενάδα σε κάποιον οίκο σου και σε φτιάχνει και συναισθηματικά και είμαι πολύ χαρούμενη, πολύ χαρούμενη. Λεφτά πάλι δεν έχεις αλλά δε γαμιέται… νέα είσαι, ωραία είσαι, μετανάστρια θα γίνεις, θα δουλέψεις λίγο λάντζα, θα τα καταφέρεις, δε σε φοβάμαι.

 

Ιχθύες

 

Κάθε φορά γελάω με σας λοιπόν, γιατί τα άστρα τα λένε τόσο πολύπλοκα, που αν δεν ήμουν κι εγώ να σας τα πω μασημένα δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβετε Χριστό. Εφόσον είπαμε είσαι λίγο ζώον και μόνος σου δεν καταφέρνεις και τόσα πολλά, αυτήν την περίοδο γίνεσαι η Μητέρα Τερέζα με το νόμπελ ειρήνης στα χέρια και ασχολείσαι με τους γύρω σου πράγμα το οποίο πάνω στη λοβοτομή σου, σου δίνει κάποιο κύρος και έναν σεβασμό. Και από μένα και από τα άστρα και από άλλους. Σου προσφέρει έτσι μία εσωτερική γαλήνη. Το ευχαριστιέσαι αλλά πρόσεχε. Μη δίνεις δανεικά, γιατί δεν θα τα πάρεις ποτέ πίσω και τότε από φιλάνθρωπος θα γίνεις μαλάκας. Πες πως τα έχεις κλειστά κάπου σε μια Ρώσικη τράπεζα και δεν μπορείς να τα ανοίξεις γιατί θα χάσεις του τόκους.

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!