Kiss-in Διαδήλωση φιλιών

05/02/2011
από
antivirus magazine διαφήμιση


Ομοφυλοφιλία δεν είναι μόνο το κρεβάτι μας!

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται τίποτα πριν δώσουν ένα φιλί στον/στην σύντροφό τους στο δρόμο – τι πιο φυσικό και όμορφο ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι; Αν όμως το φιλί ανταλλάσσεται από άτομα του ίδιου φύλου, μια απλή πράξη αγάπης και ερωτισμού θεωρείται πρόκληση. Ακόμη χειρότερα, γίνεται στόχος απαγόρευσης και λογοκρισίας από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς. Γι’αυτό και το φετινό σύνθημα του Athens Pride είναι: Φίλα με Παντού.

Εμείς οι Γκέι, Λεσβίες, Αμφί και Τρανς, φιλιόμαστε όπου θέλουμε, όποτε θέλουμε. Φιλιόμαστε ως ίσες/οι, γιατί τα αισθήματα μας δεν μπορούν να λογοκρίνονται ή να θάβονται.

Στις 14 Φεβρουαρίου, λέμε ‘Φίλα με Παντού’ μ’ ένα Κiss-in υπέρ της ισότητας, παράλληλα με πλήθος ανθρώπων σε διάφορα μέρη του κόσμου. Γκέι, λεσβίες, αμφί, τρανς straight φίλοι/ες παρέα με άλλες οργανώσεις και ομάδες συγκεντρωνόμαστε στο συντριβάνι των οδών Ερμού και Νίκης, κοντά στο Σύνταγμα, στις 20:00 και κάνουμε μια δημόσια διαδήλωση φιλιών.

Τι αντιδράσεις περιμένουμε;
Ο περισσότερος κόσμος αδιαφορεί ή κοιτάζει με περιέργεια, όπως έχουν δείξει οι σχετικές δράσεις δρόμου που έκανε το 10% πριν από 4 χρόνια σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Η διαδήλωση φιλιών οργανώνεται από μια άτυπη παρέα φίλων και υποστηρίζεται από το Athens Pride, το 10%, το Colour Youth και άλλες ομάδες.
Μετά το τέλος του kiss-in θα κατηφορίσουμε την Ερμού για ένα ποτάκι στο Mybar (5€ τις Δευτέρες).

————————————
Πότε; Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου
Πού:
Ερμού και Νίκης (συντριβάνι, κοντά στην πλατεία Συντάγματος)
Ώρα:
20:00
————————————
facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=160325357349913
————————————

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!