In a Heartbeat: Το πρώτο τραγούδι για μία γκέι αγάπη σε σειρά της Disney

19/07/2021
από
In a Heartbeat

Προσοχή!
Αυτό το άρθρο περιέχει spoilers για το τελευταίο επεισόδιο του High School Musical: The Musical: The Series.

Στο νέο επεισόδιο του High School Musical: The Musical: The Series ο Carlos τραγουδά ένα ερωτικό κομμάτι στον Seb με τίτλο: “In a Heartbeat”. Το πρώτο τραγούδι της Disney για μία αγάπη που αφορά σε ομόφυλο ζευγάρι!

Στο επεισόδιο “The Transformation”, οι Wildcats μόλις επέστρεψαν από το Spring Break και, δυστυχώς, ο Seb αισθάνεται λίγο στην απ’ έξω, δεδομένών των διακοπών του Carlos. Μάλιστα, φαίνεται να ανησυχεί ότι ο μόνος λόγος που ο Carlos βγαίνει μαζί του είναι επειδή είναι ο μόνος -άλλος- ομοφυλόφιλος στο East High.

Τότε, ο Carlos αποφασίζει να τραγουδήσει στον Seb, εξηγώντας πώς ακριβώς αισθάνεται:

“Όταν όλα λέγονται και γίνονται, θα είσαι πάντα εκείνος στον οποίο θα συνεχίζω να επιστρέφω. Κατευθείαν επιλέγω εσένα.”

Είναι πραγματικά μια τέλεια σκηνή για τους χαρακτήρες και ένα τέλειο τραγούδι για την κουήρ νεολαία, ειδικά για εκείνα τα άτομα που βρίσκονται σε μέρη, όπου μπορεί να μην υπάρχουν πολλά άλλα κουήρ πρόσωπα. Το μήνυμα του τραγουδιού λέει ότι επιλέγεις τον άνθρωπό σου γι’ αυτό που είναι κι όχι επειδή απλά τυχαίνει να βρίσκεται εκεί γύρω. Ο τίτλος του κομματιού είναι “In a Heartbeat” και πρόκειται για το πιο πρόσφατο κλασικό τραγούδι για την αγάπη της Disney.

In a Heartbeat

Τόσο αυτό, όσο και το επεισόδιο, όπου ο Carlos και ο Seb χορεύουν μαζί στο Homecoming σκηνοθετήθηκαν από τη Joanna Kerns, που βοήθησε πολύ τους ηθοποιούς. «Είναι απλώς η καλύτερη», δήλωσε ο ηθοποιός Frankie A. Rodriguez στο Out. «Το να έχεις ένα τέτοιο οικείο πρόσωπο, ήταν τόσο ενθουσιασμένο που έρχεται στη δουλειά… ήταν τόσο διασκεδαστικό».

Τους Carlos και Seb υποδύεται το ζευγάρι στην πραγματική ζωή των Frankie A. Rodriguez και Joe Serafini, οπότε ξέρουν πόσο σημαντικό είναι για το κοινό να βλέπει ποιοτική κουήρ ερμηνεία στη σειρά, και για τον Rodriguez, το να ερμηνεύσει ένα τραγούδι αγάπης που να μιλά για ένα ομόφυλο ζευγάρι σε μία σειρά της Disney ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία.

“Είμαι απλώς ευχαριστημένος και ευγνώμων για την ευκαιρία”, αναφέρει. “Το γεγονός ότι κάποιος πρόκειται να το ακούσει και να το συνδέσει με την προσωπική του ιστορία, είναι πολύ συγκινητικό.”

“Είμαι πραγματικά πολύ ευγνώμων και για τον showrunner μας, τον Tim Federle, ο οποίος είπε απλά: “Αυτές είναι οι ιστορίες που πρόκειται να πούμε”, ανέφερε ο Rodriguez. “Όχι μόνο τη δική μας, αλλά πολλές διαφορετικές και ποικιλόμορφες ιστορίες, που υπάρχουν στη σειρά και που δεν έχουμε ξαναδεί. Επομένως, νομίζω ότι αυτό είναι που κάνει τη σειρά τόσο διασκεδαστική και αναζωογονητική για να την παρακολουθήσει κάποιο άτομο, επειδή μπορεί να συνδεθεί με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες.”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το High School Musical: The Musical: The Series στο Disney+. Πρεμιέρα νέων επεισοδίων κάθε Παρασκευή.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!