Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε ένα ακόμη ομοφοβικό ξέσπασμα

16/07/2021

Μετά το μισογυνίστικο της παραλήρημα σε σχέση με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν οι σύγχρονες γυναίκες, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποφάσισε να κάνει ακόμα μια δήλωση για αυτό που εκείνη νομίζει ως κατεστημένο.

Μια νέα της ανάρτηση που συνοδεύεται και με ένα screenshot της είδησης που προέβαλλε το Πρώτο Θέμα, αρκεί για να μας πείσει ότι δεν έχει ιδέα σε τι αναφέρεται. Με την χαρακτηριστική της εμμονή για ο,τιδήποτε διαφορετικό από εκείνη, η υποψήφια βουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε δυσμενώς στην δήλωση του Θέμη Κανέλλου ότι πήρε απαλλαγή από την στρατιωτική του θητεία. Το κείμενό της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook αναφέρει:

”Την ίδια στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των νέων κάνει το καθήκον της προς την πατρίδα, υπηρετώντας τη θητεία τους, κάποια ”έξυπνα” λοάτκι παίρνουν οριστική απαλλαγή. Από πότε η διαφορετικότητα συνεπάγεται προνόμια; Που είναι η ισότητα που ευαγγελίζονται οι δικαιωματιστές; Έχουμε ξεφύγει.”

Μέσω της παραπάνω δήλωσης, εξανίσταται για την ισότητα που δικαιωματικά ανήκει σε όλους, και αναρωτιέται για τα προνόμια όσων επιλέγουν να μην στρατευτούν.

Για εκείνο που δεν αναρωτιέται όμως, είναι οι λόγοι που οδηγούν σε μια τέτοια απόφαση. Η κυρία Λατινοπούλου επιλέγει να αγνοεί την θανάσιμα ομοφοβική στάση του Ελληνικού Στρατού, και των Ενόπλων Δυνάμεων γενικότερα. Παραβλέπει συνειδητά την πλήρη απαξίωση που βιώνουν τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα καθημερινά, και προβάλλει το θέμα μονοδιάστατα, εγωκεντρικά και με υπεροψία.

Τα σχόλια κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση που επαινούν τη στάση της, είναι το λασπόνερο που ξεπλένει τα αιματοβαμμένα πεζοδρόμια που δολοφονήθηκε ο Ζακ, ο Βαγγέλης, η Ελένη, ο Κώστας, η Μαρία, και τόσοι άλλοι που δεν συμφωνούν με τις νόρμες της. Και μπορεί να ειρωνεύεται την εξυπνάδα όσων απαλλάσσονται από την στράτευση, όμως η ίδια δεν είναι ούτε έξυπνη, αλλά ούτε και ανόητη. Οι επικίνδυνες τακτικές που ακολουθεί η κυρία Λατινοπούλου δεν κατατάσσονται σε καμία νοητική κλίμακα, γιατί απλούστατα είναι αυτό που είναι: επικίνδυνες.

Όσα η κυρία Λατινοπούλου πρεσβεύει και διατείνει μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας, είναι αυτά που ταΐζουν και ανατρέφουν το ανθρωποφαγικό ένστικτο όσων την ακολουθούν. Το αυγό του φιδιού δεν κλωσσάται μόνο από τα πρόδηλα φασιστικά πρόσωπα που αναγνωρίζουμε με ευκολία. Οι δήθεν μορφές λαϊκίστικης αγανάκτησης και ξύλινης ρητορικής, είναι εξίσου δηλητηριώδεις και αποκρουστικές.

Έχετε δίκιο, κυρία μου. Έχουμε ξεφύγει. Έχουμε περπατήσει χιλιόμετρα μακριά από εσάς. Χιλιόμετρα πάνω σε τακούνια, με μίνι φούστες και λυμένα σουτιέν. Τριχωτές και άτριχες, ξεράσαμε τον καθωσπρεπισμό σας και την χουντική αποψάρα σας. Είμαστε εξωγήινα όντα, και κατοικούμε σε άλλον γαλαξία. Τα μακριά, λαμπερά μας νύχια δεν χωρούν στην κοινωνία σας. Το αστραφτερό μας μακιγιάζ δεν ταιριάζει με το μονότονο χακί που γλύφετε με δουλοπρέπεια. Δεν σας μοιάσαμε κυρία Λατινοπούλου. Ευτυχώς.

Μελίτα Σκαμπώ

Η Drag Queen της καρδιάς σας, τώρα και στο antivirus! Τα άρθρα μου κινούνται ανάμεσα στην κωμωδία και στην φάρσα, με τις αναλαμπές σοβαρότητας να είναι σπάνιες. Διαβάστε με δική σας ευθύνη και μην ξεχνάτε ότι η αλεπού κι αν κρύβεται, προβάλλει η ουρά της. Έχω και σελίδα στο Facebook, βρείτε με κι εκεί (κάνω αραιές αναρτήσεις, αλλά μαζεύω likes).




Δες και αυτό!