Το gaydar μιλάει Ελληνικά!

15/02/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

Το αγαπημένο site γνωριμιών gaydar, που από 1999 άλλαξε παγκοσμίως τις γνωριμίες μεταξύ των αντρών σε πάνω από 140 χώρες, μιλάει την γλώσσα μας. Μετά από 10 μήνες εντατικής δουλειάς μεταφράστηκε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του. Τα Ελληνικά είναι η 9η γλώσσα που προστέθηκε στο GAYDAR και πλέον είναι μία από τις επίσημες γλώσσες επικοινωνίας του.
Σε μία εποχή που όλα είναι ρευστά και σε κρίση, η QSoft που δημιούργησε το gaydar επενδύει στην Ελλάδα και στους Έλληνες χρήστες της, προσφέροντας τις υπηρεσίες της με ασφάλεια και επιτέλους στην ελληνική γλώσσα. Τώρα είναι πανεύκολο να δημιουργήσεις το προφίλ σου εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ακόμα και αν δεν γνωρίζεις καλά αγγλικά. Το gaydar.gr σου προσφέρει τον πρώτο μήνα εντελώς δωρεάν σε όλες τις υπηρεσίες του, χωρίς περιορισμούς ενώ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμια μελών του GAYDAR δωρεάν για τους επόμενους μήνες.

★ Στείλε προσωπικά μηνύματα με επισυναπτόμενα αρχεία
★ Φτιάξε λίστες φίλων και αγαπημένων και ενημερώσου ποτε είναι Online
★ Βρες τον τέλειο άντρα με την αναζήτηση
★ Cupids – θα ψάξει για τον έρωτα της ζωής σου
★ MANZONE.com – το νέο hot video download site μας
★ Κατέβασε το μοναδικό iPhone App
★ Και πολλές ακόμη λειτουργίες για να ανακαλύψεις!

Μετά τον 1ο μήνα αν θες τις επιπλέον υπηρεσίες του, με την συνδρομή σου παίρνεις δώρο κουπόνι έως 50% από την Modus Vivendi για όποιο προϊόν θες να αγοράσεις. Σύντομα ετοιμάζουμε και το δίκτυο των Gspot όπου θα μπορούν όσοι έχουν προφίλ στο gaydar να συνδέονται από τα αγαπημένα τους στέκια με όλα τα προνόμια του μέλους ΔΩΡΕΑΝ από το κινητό τους τηλέφωνο! Το πρώτο Gspot λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2011 στο MyBar στο Μοναστηράκι.

 

GAYDAR.GR

Αυτό που θες όταν το θες

Τώρα και στα Ελληνικά!

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!