Πάστορας ζητάει από το ποίμνιο του, να μποϊκοτάρει τα Starbucks, επειδή είναι υπέρ των gay γάμων

04/02/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Στην Αμερική των άκρων, Ο Steven Andrew, χριστιανός πάστορας και Πρόεδρος της Ένωσης Χριστιανών Ιερέων, στην Καλιφόρνια, ζητάει από τους χριστιανούς πελάτες των Starbucks να μποϊκοτάρουν την εταιρία, εξαιτίας της υποστήριξης της, στο σχέδιο νόμου που θα νομιμοποιήσει τον gay γάμο στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Σε δήλωση του αναφέρει πως “Οι Χριστιανοί είναι απογοητευμένοι με τα Starbucks, γιατί εναντιώνονται στον Θεό… τα Starbucks μπορούν να ακολουθήσουν τον Σατανά, αν θέλουν. Οι πάστορες, όμως, πρέπει να βοηθούν τους Χριστιανούς. Είσαι με το μέρος του Θεού; Θες η Αμερική να είναι ένα μέρος, ευλογημένο από τον Θεό;”

Το κάλεσμα σε μποϊκοτάζ έγινε την περασμένη Τρίτη, μια μέρα πριν από το πρώτο θετικό ψήφισμα υπέρ των gay γάμων, από την Γερουσία της Ουάσινγκτον.

Ο Steven Andrew ζήτησε επίσης από τις εκκλησίες, “να σταματήσουν, να συνεργάζονται με την εταιρία σε εκκλησιαστικές εκδηλώσεις”.

Τα Starbucks είναι μια μόνο από τις 100+ εταιρίες που υποστηρίζουν το νόμο, υπέρ των gay γάμων στην Ουάσινγκτον.

Μεταξύ των εταιριών αναφέρουμε ενδεικτικά τις Nike, Google και Microsoft.

Αν ο νόμος περάσει την επόμενη εβδομάδα και από την Βουλή, η Ουάσινγκτον θα γίνει η έβδομη πολιτεία στις Ηνωμένες Πολιτείες που θα αναγνωρίζει τις ενώσεις μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.

Πηγή: Huffington Post




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!