Γιατρός στη Νέα Υόρκη δέχθηκε βίαιη ομοφοβική επίθεση – του έσπασαν το σαγόνι σε δύο σημεία

05/07/2021
από

Ένας βάναυσος ξυλοδαρμός έστειλε το Σάββατο έναν 29χρονο γιατρό στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσει μια σπασμένη γνάθο.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης κάνουν λόγο για πιθανό έγκλημα μίσους.

Ο Sina Rezaie είπε ότι περπατούσε στο σπίτι από το μετρό στο Greenwich Village, όταν ένας άντρας άρχιζε να τον βρίζει κάνοντας ομοφοβικά σχόλια. Λίγες στιγμές αργότερα, ο ύποπτος ήρθε από πίσω από τον Rezaie και του επιτέθηκε βίαια, αφήνοντας τον 29χρονο με σπασμένο σαγόνι σε δύο σημεία.

«Άρχιζα να με βρίζει λέγοντάς με “αδερφή” και μετά ήρθε από πίσω μου και με χτύπησε πολλές φορές», είπε ο Sina Rezaie από το κρεβάτι του στο νοσοκομείο.

Αφού έπεσαν στο έδαφος, μάρτυρες λένε ότι ο Rezaie πλησίασε σε ένα κοντινό μπαρ για να ζητήσει βοήθεια. Η Laurie Beck και ο Richard Delay δούλευαν εκείνη τη στιγμή, είναι και οι δύο φίλοι του Rezaie και έκαναν ό, τι μπορούσαν για να βοηθήσουν καθώς περίμεναν την αστυνομία.

«Μόλις είδα τον φίλο μας να περπατάει κάπως περίεργα, βγήκαμε έξω». Ο [Daley] πήγε έξω για να ελέγξει και εγώ άρπαξα ένα μπουκάλι νερό και μερικές χαρτοπετσέτες και έτρεξα έξω», είπε η Beck.

«Τον είδα να κρατάει το στόμα του, να τρέχει αίμα από το πρόσωπο. Είπε ότι είχε δεχτεί επίθεση από κάποιον άντρα. Προφανώς ο τύπος τον χτύπησε, τον πέταξε στο έδαφος και άρχισε να τον κλωτσάει επανειλημμένα», είπε ο Delay.

Ο Rezaie μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ο ίδιος λέει ότι πάντα αισθανόταν ασφαλής στη γειτονιά και αναρωτιέται γιατί ήταν ο στόχος της βίαιης αυτής επίθεσης.

Ο γιατρός του Rezaie λέει ότι το στόμα του θα πρέπει να μείνει κλειστό για περίπου ένα μήνα.

Αν και υπάρχουν κάμερες ασφαλείας σε όλη τη γειτονιά, μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει πιάσει τον ύποπτο.




Δες και αυτό!