Ο Ricky Martin απαντά στα ομοφοβικά σχόλια και στα unfollow

30/06/2021
από
Ricky Martin

Ο Ricky Martin ζει τη ζωή του ελεύθερα και ανοιχτά με τον σύζυγό του και τα παιδιά τους εδώ και αρκετό καιρό.

“Σήμερα θέλω να σας μιλήσω από την πιο ευάλωτη πλευρά μου”, έγραψε ο Martin σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram. Η αρχική ανάρτηση ήταν στα Ισπανικά.

«Πριν από μια εβδομάδα, ανέβασα μερικές φωτογραφίες με τον σύζυγό μου για μια ειδική έκδοση του περιοδικού Cap 74024. Και για τους δύο, ήταν μια υπέροχη εμπειρία και ένας τρόπος να γιορτάσουμε την υπερηφάνεια μας. Αυτό που δεν περίμενα, ειδικά μετά από όλη τη δουλειά έχει γίνει εδώ και τόσα χρόνια, είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αποφάσισε να σταματήσει να με ακολουθεί ή να σχολιάσει με υποτιμητικό τρόπο.» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

«Φυσικά, δεν είναι ο αριθμός των ατόμων που με ακολουθούν για τον οποίο ανησυχώ, είναι το μήνυμα πίσω από την απόφασή σας, που μου προκάλεσε το ίδιο συναίσθημα που είχα πριν από χρόνια, προτού μοιραστώ δημόσια τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό» συνέχισε.

«Ο ίδιος φόβος που με διέλυε, με βασάνιζε και δε θα με άφηνε να είμαι αυτός που είμαι. Σήμερα, βλέπω τις φωτογραφίες και νιώθω γεμάτος γαλήνη, γιατί είμαι σε θέση να γιορτάσω. Είμαι σε θέση να γιορτάζω, όπως είμαι, ανεξάρτητα από το τι λένε. Και ο φόβος για τον οποίο μόλις μίλησα δε με σταματά πλέον. Αντιθέτως: μου δίνει πολύ περισσότερη δύναμη και με ωθεί να συνεχίσω να εργάζομαι για την ευημερία εκατομμυρίων ανθρώπων που υποφέρουν καθημερινά λόγω της έλλειψης αποδοχής.»

Για να υπογραμμίσει ακόμη περισσότερο την τοποθέτησή του, ανέβασε μία φωτογραφία του με μακρυά βαμμένα νύχια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

«Το περισσότερο που εύχομαι σε αυτήν τη ζωή είναι ότι όλα τα άτομα μπορούμε να αισθανόμαστε ελεύθερα και περήφανα για τον εαυτό μας, και να είμαστε ευτυχισμένα, αγαπημένα, να έχουμε σεβασμό και αποδοχή. Ότι μπορούμε να εκφράσουμε τον εαυτό μας και το πώς γεννηθήκαμε χωρίς αντίποινα, ή τιμωρία. Δεν είναι δίκαιο να συνεχίζονται να χάνονται πολύτιμες ζωές λόγω προκατάληψης και έλλειψης εκπαίδευσης. Σε όλα εκείνα τα άτομα που αισθάνονται χαμένα ή που δεν αναγνωρίζονται για αυτό που είναι και γι’ αυτόπου θέλουν να είναι, δεν είστε μόνα. Υπάρχει μια μεγάλη κοινότητα, που σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.» 




Δες και αυτό!