Χάρτες από την Apple που προωθούν ΛΟΑΤ επιχειρήσεις

30/06/2021
από
Apple, χάρτης

Η Apple Maps πρόσθεσε πέντε ακόμη οδηγούς για την υποστήριξη ΛΟΑΤ επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο.

Η Apple συνεργάστηκε με την Intentionalist, έναν διαδικτυακό οδηγό για την υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων και διαφορετικών τοπικών κοινοτήτων, για να προσθέσει πέντε νέους οδηγούς στους Χάρτες Apple που υποστηρίζουν ΛΟΑΤ επιχειρήσεις. Οι χάρτες-οδηγοί, που ονομάζονται “Spend with Pride”, επισημαίνουν τις ΛΟΑΤ επιχειρήσεις στο Σιάτλ, στη Νέα Υόρκη, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Λος Άντζελες και στο Λονδίνο.

Η Laura Clise, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της Intentionalist, λέει ότι η συνεργασία με την Apple παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να βρίσκει κανείς και να υποστηρίζει ΛΟΑΤ επιχειρήσεις στην κοινότητά τους.

“Είτε είστε ντόπιος είτε επισκέπτης μιας πόλης, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε επιχειρήσεις που ανήκουν σε ΛΟΑΤΚ. Οι χάρτες-οδηγοί της Apple είναι ένα άλλο εργαλείο που βοηθά τους ανθρώπους να ανακαλύψουν γρήγορα υπέροχα μέρη για να πιουν ένα ποτό, ή να πάνε για φαγητό” ή βρουν ένα μικρό δώρο από μία ΛΟΑΤ επιχείρηση που θα στηρίξει την κοινότητα.

Η Kamala Saxton, ιδιοκτήτρια του Super Six & Marination στο Σιάτλ, λέει ότι οι οδηγοί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή σε επιχειρήσεις που οι πελάτες θέλουν να υποστηρίξουν.

«Είμαστε περήφανες που είμαστε μέρος του Intentionalist στην προσπάθεια διασύνδεσης ενός αυξανόμενου αριθμού καταναλωτών με τοπικές επιχειρήσεις, όπως η δική μας. Ο Intentionalist είναι ένας αξιόπιστος πόρος και συνεργάτης και είναι υπέροχο να δείτε την εμβέλεια και τον αντίκτυπό τους σε νέες πλατφόρμες.»

Μπορείτε να δείτε όλους τους οδηγούς Χάρτες της Apple: Spend With Pride εδώ.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!