Νέο τεύχος, νέο editorial μόδας

03/02/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Η μόδα αποτελεί εδώ και πολύ καιρό αναπόσπαστο κομμάτι του antivirus. Άλλωστε το antivirus αγαπά τη μόδα και το αποδεικνύει σε κάθε τεύχος, όπως και στην ιστοσελίδα του.

Σε κάθε τεύχος, η δημιουργική ομάδα του τμήματος μόδας του antivirus σας παρουσιάζει ένα ( και μερικές φορές περισσότερα … ) editorial μόδας.

Στο νέο τεύχος, το οποίο κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες, το τμήμα μόδας συνεργάζεται με την 16ml creative team, η οποία φωτογραφίζει για δεύτερη φορά για το antivirus. Αυτή τη φορά όμως το αποτέλεσμα είναι ένα ξεχωριστό editorial και σας παρουσιάζει  κάτι το διαφορετικό…μια άλλη οπτική.

Η φωτογράφιση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο RedBox studio  και περάσαμε υπέροχα, όπως άλλωστε και κάθε φορά.

Το νέο τεύχος του antivirus έρχεται με συνέντευξη της Νατάσσας Μποφίλιου.

Κουβαλάει μαζί κι ένα ανάλαφρο (lol) αφιερωματάκι στο θέμα “Θρησκείες και Ομοφυλοφιλία” , travel editorial για τις Βρυξέλλες, μια φωτογράφιση που θα σας καθηλώσει,

τα κόμικ μας, τις μόνιμες στήλες μας και γενικά τα όλα μας!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι και ακάθεκτες. Ελπίζουμε προς το φως.

Και…ελπίζουμε να το απολαύσετε!

Περισσότερα στο τεύχος που κυκλοφορεί σύντομα. Stay tunned !!!!

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!