Νέα Madonna από αύριο στο iTunes

02/02/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Τα νέα είναι και επίσημα. Όπως ανακοίνωσε η Universal Music, το νέο single της Madonna, “Give Me All Your Luvin” με την συμμετοχή των Nicki Minaj και M.I.A., θα διατίθεται ψηφιακά μέσω iTunes από αύριο, τρεις μέρες πριν από την εμφάνιση της στο ημίχρονο του Super Bowl (στις 5 Φεβρουαρίου), αθλητικό γεγονός που αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 150 εκ. τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη.

Επίσης, αποκλειστικά στο iTunes και μόνο για την περίοδο 3-6 Φεβρουαρίου διατίθεται στην προνομιακή τιμή των 9.99 €, η Deluxe Edition (18 tracks) του νέου album τηςMadonna, “MDNA”, το οποίο κυκλοφορεί επίσημα στις 26 Μαρτίου.

Οι fans που θα προ-παραγγείλουν μεταξύ 3-6 Φεβρουαρίου στο (www.iTunes.com/Madonna) την Deluxe Edition, θα λάβουν αυτόματα το νέο της single “Give Me All Your Luvin”.

5 χρόνια μετά το τελευταίο της album, “Hard Candy”, η τραγουδίστρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών) (περισσότερα από 300 εκ. album διεθνώς) επιστρέφει πιο λαμπερή από ποτέ «με ένα δίσκο γεμάτο δράση και τραγούδια υψηλής ενέργειας», όπως δήλωσε η ίδια στο MTV.

Το πρώτο single “Give Me All Your Luvin”, από το νέο album της Madonna ηχογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη το περασμένο φθινόπωρο. Οι στίχοι είναι της Madonna, του Martin Solveig, της Nicki Minaj και της M.I.A και η μουσική των Martin Solveig και Michael Tordjman.

Στις 3 Φεβρουαρίου αναμένεται και το video clip του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Megaforce, εμπνευσμένο από την πολυαναμενόμενη live παράστασή της στο Super Bowl. Στο video clip η “Madge” εμφανίζεται με ένα all-black σύνολο, ενώ γύρω τις χορεύουν γυναίκες με στολή μαζορέτας και pom-poms στα χέρια.

Το clip θα κάνει πρεμιέρα στοYouTube channel της Madonna (www.youtube.com/Madonna).

Το νέο album της Madonna, MDNA, που κυκλοφορεί στις 26 Μαρτίου από την Universal Music,ηχογραφήθηκε μεταξύ Ν.Υ. και LA, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη μεγάλη diva να ξανασυναντηθεί με έναν από τους πιο αγαπημένους της συνεργάτες, τον βραβευμένο με Grammy, William Orbit, με τον οποίο συνεργάστηκε και στη συγγραφή αλλά και στην παραγωγή κάποιων από τα τραγούδια του δίσκου.

Περισσότερα στο ελληνικό site της Universal, www.universalmusic.gr




Δες και αυτό!