ΗΠΑ : Ένα βιβλίο κάνει το coming out της χρυσής γενιάς του Hollywood

02/02/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Ένα βιβλίο το οποίο θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 16 Φεβρουαρίου προκαλεί ήδη αντιδράσεις στο Hollywood.

Ο συγγραφέας του, ο 88 ετών σήμερα Scotty Bowers, πρώην υπάλληλος σε βενζινάδικο στο Hollywood Boulevard του Los Angeles αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο «FullService: MyAdventuresinHollywoodandtheSecretSexLivesoftheStars» ότι για παραπάνω από 30 χρόνια και μέχρι το 1960 ήταν «υπεύθυνος» δικτύου πορνείας για αστέρες του Hollywood και του οποίου η «πελατεία» ήταν αποκλειστικά αστέρες του κινηματογράφου.

Στο βιβλίο αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι η λίστα των πελατών περιελάμβανε τον Cary Grant, τον George Cukor, τον Rock Hudson, τον Cole Porter, αλλά και την Vivien Leigh, όπως και τον Spencer Tracy και την Katharine Hepbur. Αναφέρει ότι την τελευταία μάλιστα την έφερε σε «επαφή» με παραπάνω από 150 γυναίκες!!

Στις ΗΠΑ ήδη πολλοί αναρωτιούνται αν είναι ηθικό και σωστό να αποκαλύπτεις μυστικά κάποιου ανθρώπου ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή ώστε να απαντήσει στις φήμες. Σε συνέντευξη του στους NewYorkTimesο συγγραφέας δήλωσε : «Η αλήθεια πλέον δε μπορεί να τους βλάψει (…) Για πολλά χρόνια έμεινα σιωπηλός γιατί δεν ήθελα να τους πληγώσω.»

Ανάμεσα στους όσους αναφέρει είναι και ο Cary Grant, η κόρη του οποίου δηλώνει ότι ο πατέρας της ήταν ετεροφυλόφιλος, ο οποίος διασκέδαζε με τις διάφορες φήμες που τον αφορούσαν. Η Cynthia McFadden, στενή φίλη για πολλά χρόνια της Katharine Hepburn, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Στις ΗΠΑ το βιβλίο του Scotty Bowers έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Ήδη έχει αμφισβητηθεί στην τηλεοπτική εκπομπή TheView του δικτύου ABC.

Ο William J. Mann, συγγραφέας του βιβλίου Kate: TheWomanWhoWasHepburn, στο οποίο αναφέρει ότι η Katharine Hepburn ήταν λεσβία και ο Spencer Tracy ήταν bisexual, υπερασπίζεται τον Scotty Bowers λέγοντας: «Πρέπει να ετοιμαστεί για τις επιθέσεις που θα δεχθεί (…) Θα υπάρχουν πάντα αυτού που θα λένε ότι το έγραψε για να πουλήσει και άλλοι που θα λένε ότι πρέπει να τους αφήσουμε να αναπαυθούν εν ειρήνη».

Στη φωτογραφία το εξώφυλλο της έκδοσης που θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Πηγή : TETU

 

 

 

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!