Γαλλία : Ο ομοφοβικός Christian Vanneste στο ψηφοδέλτιο του UMP

31/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το εθνικό συμβούλιο του κυβερνώντος κόμματος UMP επικύρωσε το Σάββατο τους υποψηφίους του κόμματος του Nicolas Sarkozy για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Η έκπληξη, ίσω όχι και τόσο μεγάλη, είναι η εκ νέου υποψηφιότητα του Christian Vanneste, βουλευτή του Βορρά.

Παρά τις ομοφοβικές δηλώσεις του που έχουν προκαλέσει πολεμική και έχουν προκαλέσει αιτήματα για απολεισμό του ο γνωστός στη Γαλλία ( και όχι μόνο ) για την ομοφοβία του θα αντιπροσωπεύσει επίσημα τα χρώματα του UMP τον επόμενο Ιούνιο. Και αυτό αντιθέτως με πέντε χρόνια πρίν, που το κόμμα δεν του είχε χορηγήσει την υποψηφιότητα αλλά και δεν του είχε αντιτάξει έναν άλλο υποψήφιο

« Επενδύοντας στον Christian Vanneste, η εθνική Επιτροπή του UMP έρχεται κάνει ένα διπλό σφάλμα. Ένα ηθικό σφάλμα, επενδύοντας σε έναν υποψήφιο που δεν σέβεται τις αξίες της δημοκρατίας (ελευθερία – ισότητα – αδελφοσύνη). Και ένα πολιτικό σφάλμα θεωρώντας ότι ένας τέτοιος υποψήφιος θα μπορούσε να της φέρει τη νίκη», δήλωσε η Gay Lib η οποία είχε ζητήσει τον αποκλεισμό του ομοφοβικού βουλευτή από τα ψηφοδέλτια.

Η ΛΟΑΔ οργάνωση, εσωτερική του κόμματος του UMP υποστηρίζει ότι «η είσοδος του στα ψηφοδέλτια θα αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα που θα χρησιμοποιήσουν οι αντίπαλοι της παράταξης μας».

Η GayLib ενοχλημένη δηλώνει ότι « οι τελευταίας της δημοκρατικές ελπίδες βρίσκονται πλέον στις Προεδρικές εκλογές» και συμπληρώνει «Ελπίζουμε ότι ο μελλοντικός υποψήφιος θα γνωρίζει να υπερασπιστεί την ισότητα των δικαιωμάτων για όλα τα ζευγάρια στη Γαλλία, ασχέτως αν είναι ιδίου ή διαφορετικού φύλου».

Η GayLib δήλωσε την επιθυμία της «οι δεσμέυσεις του μελλοντικού υποψηφίου της παράταξης στις Προεδρικές εκλογές του 2012, να ξεπλύνουν την προσβολή που δέχονται σήμερα όλοι οι gay και όλες οι λεσβίες της Γαλλίας»

Πηγή : E-llico
 

Tο περιοδικό μας, με ανταποκρίσεις από το Παρίσι και με το δίκτυο συνεργατών του περιοδικού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα σας ενημερώνει συνεχώς και για όλα τα ΛΟΑΔ θέματα τα οποία προκύπτουν από την προεκλογική περίοδο και τις Γαλλικές Προεδρικές Εκλογές.

 Οι προεδρικές εκλογές στη Γαλλία θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου και 6 Μαιου 2012 .

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!