Fitur 2012 με ελληνική παρουσία

27/01/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του destsetters.com στην έκθεση τουρισμού FITUR 2012.

Επαγγελματίες του παγκόσμιου τουρισμού, όπως Tour Operators και Travel Agents (οι οποίοι αποτέλεσαν το 50% των επισκεπτών), εταιρείες συμβούλων και επενδυτών, δημοσιογράφοι, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτών είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τους δημοφιλείς ή εναλλακτικούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο για το LGBT κοινό, που παρουσιάζει το destsetters.com, σε συνδυασμό πάντα με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, η εκπαίδευση, καθώς και όλες οι παροχές των συνεργατών του destsetters.com, καθιστούν τα ξενοδοχεία κατάλληλα για όλα τα κοινά που ενδιαφέρονται για μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας.

Εντύπωση και αίσθηση προκάλεσε το ότι μία τόσο καινοτόμα προσέγγιση του θέματος ξεκίνησε από μία χώρα με σοβαρά οικονομικά προβλήματα όπως η Ελλάδα. Το γεγονός αυτό κέντρισε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, προσελκύοντας περισσότερους ενδιαφερόμενους στο περίπτερο του destsetters.com.

Η εταιρεία Trendstetters by morantis, ετοιμάζει πλέον ανάπτυξη και άλλων προορισμών μέσω του destsetters.com, τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, αφού υπήρξαν και οι ανάλογες προτάσεις. Επόμενο βήμα του destsetters.com είναι η παγκόσμιου βεληνεκούς έκθεση τουρισμού ITB, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από 7-11 Μαρτίου 2012, ενώ έντονα συζητείται και η προσέγγιση των χωρών της Λατινικής Αμερικής.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την έκθεση FITUR 2012 κάνοντας κλικ εδώ.

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το www.destsetters.com!

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!