6η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες

25/01/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

 

Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς μας αφορά η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Πώς κάνουμε ερωτικές σχέσεις; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία ή την πολυγαμία; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους; Ποια στερεότυπα για τους γκέι κυριαρχούν; Πώς μας βλάπτουν; Ποια εκμεταλλευόμαστε κι εμείς οι ίδιοι;

Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα συζητηθούν στην έκτη ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνωνει για πέμπτη χρονιά φέτος το 10%, μετά την επιτυχία των πέντε προηγούμενων ομάδων.

Την ομάδα συντονίζει σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η ομάδα ξεκινά στα τέλη Ιανουαρίου και συναντιέται μία φορά την βδομάδα για 8 εβδομάδες στα γραφεία του 10% στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας).

Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 60 ευρώ. Περιορισμένες θέσεις. Η ομάδα θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου.

Λήξη δήλωσης συμμετοχής 27 Ιανουαρίου

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μέιλ στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο 2130.22.86.36, για να κανονίσουμε μια προσωπική συνάντηση.

Για τις ομάδες προηγούμενων ετών διαβάστε: Γκέι και Άντρας. Γίνεται;

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!