Ξυλοδαρμός 11χρονου από συμμαθητές του

25/01/2012
από
antivirus magazine διαφήμιση

 

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει την επίθεση που δέχθηκε ένα αυτιστικό 11χρονο αγόρι από συμμαθητές του ενώ περίμενε ένα σχολικό λεωφορείο. Το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το WMAR-TV. Πρωταγωνιστής ο μικρός Kaleb Kula από το Maryland των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο 11χρονός από το Elkton δέχτηκε επίθεση από συνομήλικούς του η οποίοι τον κορόιδευαν βρίζοντας και μειώνοντάς τον, ενώ παράλληλα τον χτυπούσαν στο κεφάλι. Όπως έγινε γνωστό από το ρεπορτάζ, ένας άλλος συμμαθητής του βιντεοσκοπούσε το περιστατικό με το κινητό του ενώ στη συνέχεια το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Στο βίντεο διακρίνεται ένας νεαρός να χειροδικεί στον Kaleb Kula την ώρα που τα υπόλοιπα παιδεία τον αποκαλούσαν ομοφυλόφιλο, τον έσπρωχναν και τον κλωτσούσαν.

 

 

Ο πατέρας του, James Kula και η μητέρα του είχαν επικοινωνήσει πάρα πολλές φορές με το σχολείο καταγγέλλοντας τις επιθέσεις που γίνονταν στο παιδί τους ωστόσο κανείς δεν παρενέβη. Τα τελευταία χρόνια με την αύξηση της ενδοσχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού (bullying), πολλά δημοτικά και γυμνάσια των ΗΠΑ έχουν προσλάβει είτε ειδικούς φρουρούς, είτε φρουρούνται από κανονικούς αστυνομικούς οι οποίοι αναλαμβάνουν να “συνετίζουν” τους εφήβους.

Μόνο το 2010, η αστυνομία του Τέξας έδωσε 300.000 κλήσεις για σχολικά παραπτώματα σε μαθητές δημοτικού, 1.000 εκ των οποίων ήταν σε μαθητές της πρώτης τάξης, δηλαδή παιδιά έξι ετών!

πηγή: http://news247.gr

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!