Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι : Mugler

21/01/2012
antivirus magazine διαφήμιση

Το Μιλάνο μας είχε προετοιμάσει στην ιδέα. Το φθινόπωρο/χειμώνας 2012/13 θα είναι η εποχή για το καλοραμμένο κοστούμι και η επιστροφή του. Και η πρώτη επίδειξη που άνοιξε την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι το επιβεβαίωσε.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Nicola Formichetti και ο σχεδιαστής Romain Kremer μπορεί να φορούσαν στο τέλος της επίδειξης αθλητικά παπούτσια αλλά όλη η collection τους για τον οίκο Mugler ήταν ξεκάθαρα ένα statement επιστροφής του κοστουμιού.

Μοναδικά υφάσματα, ολόκληρα κοστούμια σε jacquard ή σατέν. Οι σχεδιαστές επέλεξαν να αφήσουν έξω από τις δημιουργίες τους συνθετικά υφάσματα και να επιλέξουν το βαμβάκι, το μαλλί και φυσικά υφάσματα τα οποία θα καλύψουν το ανδρικό σώμα με τις δημιουργίες τους.

Προσωπικά η συλλογή τους μου άρεσε. Πρόκειται για μια συλλογή σχεδιασμένη για το σύγχρονο άνδρα ο οποίος όμως αναζητά elegant accents. Ρούχα τα οποία μπορεί να φορέσει κανείς στο γραφείο αλλά και στις εξόδους του. Δημιουργίες για τον άνδρα ο οποίος θέλει να ξεχωρίσει αλλά χωρίς να προκαλέσει.

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier, είναι fashion director του antivirus και μέλος της συντακτικής ομάδας του antivirus.([email protected])

Για να δείτε τις φωτογραφίες της επίδειξης μπορείτε να πάτε στο fashionising.com

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!