Μπογδάνος για Eurovision: Ασαφές αν είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή διαφορετικότητας

27/05/2021
από

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε μάλιστα και στα κιλά της τραγουδίστριας που εκπροσωπούσε τη Μάλτα στο διαγωνισμό της Eurovision.

Τον… φόβο του ότι η Eurovision έχει αρχίσει να γίνεται «ένα σόου, στο οποίο στο τέλος η πραγματική μάχη, θα είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν και εκείνων που έχουν κατέβει για να “δειχτούν” ως κάτι το διαφορετικό» εξέφρασε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Πιο αναλυτικά, ο βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκε και στο διαγωνισμό της Eurovision, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μου φαίνεται ότι δεν είναι πλέον σαφές για την Eurovision αν είναι διαγωνισμός τραγουδιού ή διαφορετικότητας. Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι προβάλλει περισσότερο το γεγονός ότι έχει 80 κιλά παραπάνω από το κανονικό. Φοβάμαι κιόλας ότι η Eurovision έχει αρχίσει να γίνεται ένα σόου, στο οποίο στο τέλος η πραγματική μάχη, θα είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατέβει για να τραγουδήσουν και εκείνων που έχουν κατέβει για να “δειχτούν”, ως κάτι το διαφορετικό. “Γειά σας, έχω πέος και μούσι”. ΟΚ, φίλε… Μπράβο», τόνισε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=K-ihuKZf_fg&ab_channel=Zappitshow




Δες και αυτό!