Η Anna Paquin απαντά στα άτομα που της λένε ότι δεν είναι αρκετά bi

26/05/2021
από
Anna Paquin, bisexual, bi
Anna Paquin

Το αστέρι του «True Blood» και νικήτρια Όσκαρ, Anna Paquin, δέχτηκε πρόσφατα αρκετή αμφιφοβία, οπότε και αποφάσισε να απαντήσει κατάλληλα.

Με μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram, η αμφιφυλόφιλη ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει σε σχόλια, που ισχυρίζονται ότι δεν είναι «αρκετά bi» επειδή είναι παντρεμένη με έναν άντρα, τον πρώην σκηνοθέτη του «True Blood», Steven Moyer.

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν αμφιφοβικά σχόλια εμφανίστηκαν στις δημοσιεύσεις που έκανε η Paquin για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας και Αμφιφοβίας.

Στη συνέχεια, η Paquin δημοσίευσε εκ νέου κάποιες εικόνες στον λογαριασμό της στο Instagram, αυτή τη φορά καταγγέλλοντας τα σχόλια των φανατικών αμφιφοβικών.

«Γεια! Για όσα άτομα δεν το γνωρίζουν, ο Ιούνιος είναι ο LGBTQIA+ μήνας υπερηφάνειας», έγραψε. «Λοιπόν, προς το πλήθος που έδειξε τη μισαλλοδοξία του στα σχόλια των πρόσφατων δημοσιεύσεών μου, πατήστε απλά το κουμπί εδώ και τώρα, ώστε να μη με ακολουθείται πια.»

Μια άλλη ανάρτηση που έκανε έγραφε:

«Είμαι #proudbisexual που είναι παντρεμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο, που τυχαίνει να είναι άντρας».

Στη λεζάντα συμπληρώνει: “Εάν δεν έχει πρόβλημα με αυτό ο ίδιος, γιατί πρέπει να έχει κάποιο άλλο άτομο;” Στη συνέχεια ολοκλήρωσε με μία εικόνα με ένα πρόσωπο στο οποίο είναι γραμμένη πολύχρωμα η φράση: “Δεν είναι φοβία, είσαι απλώς μαλάκας”.

Οι δημοσιεύσεις ήρθαν ως απάντηση σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο που μοιράστηκε στα story της στο Instagram. Το People δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τα story της.

Το σχόλιο ήταν το εξής:

«Κουράζομαι όταν βλέπω «bi» διασημότητες να κάνουν διαρκώς συνηγορία επ’ αυτού μόνο και μόνο για να καταλήξουν συμβατικά παντρεμένες με άντρες και με πολλά παιδιά, να ζουν τη λεγόμενη μεσοαστική-λευκή-ζωή. Για μια φορά θα ήταν ωραίο να βλέπαμε μια διασημότητα πραγματικά να καταλήγει σε μια γυναίκα, αλλά δεν το έχω δει ακόμα μέχρι στιγμής και δυστυχώς αυτό που γίνεται τώρα δεν κάνει τίποτα για το ζήτημα, παρά να μοιάζει με ένα διαφημιστικό κόλπο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.»

Προφανώς αυτό είναι ανοησία

Ένα αμφιφυλόφιλο άτομο είναι αμφιφυλόφιλο ανεξάρτητα από το με ποιο άτομο είναι σε σχέση. Και μόνο επειδή η Paquin παντρεύτηκε τον Moyer δεν την κάνει λιγότερο αμφιφυλόφιλη ή λιγότερο κουήρ.

Αυτό είναι κάτι που η Paquin είχε, δυστυχώς, να παλέψει από τότε που έκανε coming out το 2010. Μάλιστα, είχε χρειαστεί να υπερασπιστεί τη σεξουαλικότητά της στον Larry King, όταν τη ρώτησε, αν «δεν εξασκούσε την αμφιφυλοφιλία» το 2014.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!