Έξι πολύτιμες συμβουλές cruising για αρχάριους

21/05/2021
cruising
Cruising στην αγγλική αργκό των ΛΟΑΤΚΙ+, είναι η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα. Ο όρος ισχύει και για χώρους φτιαγμένους γι’ αυτή την πρακτική, όπως τσοντοσινεμά και γκέι σάουνες. Επειδή είμαι παλιά καρακαλτάκα στο είδος, θα σας δώσω μερικές συμβουλές για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, προκειμένου να το απολαύσετε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Ο οδηγός αφορά κυρίως αρχάρια άτομα, αλλά εφαρμόζεται και σε πιο περπατημένους.

Πάρκα και άλση

Υπάρχουν μέρη που, παραδοσιακά, έχουν μεγάλη συγκέντρωση cruisers, κυρίως από το σούρουπο και μετά. Μάθετε ποια είναι και προτιμήστε αυτά, αντί να πηγαίνετε στα κουτουρού. Κρατήστε κατά νου ότι τα περισσότερα μέρη, έχουν σεκιουριτάδες. Έτσι, δε θα είναι πάντα εύκολο να νιώθετε άνετα. Όμως, ακόμα και στην περίπτωση που τα πράγματα είναι κάπως πιο ”ελεύθερα”, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Έχετε μαζί σας τα βασικά (ταυτότητα, προφυλακτικά, τηλέφωνο) και μη φυλάτε πολλά χρήματα στην τσέπη σας. Κλοπές και ληστείες συμβαίνουν συνέχεια, και θα είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας. Τις πρώτες φορές επαφής σας με το δημόσιο cruising, καλό θα ήταν να είστε με έναν φίλο μέχρι να νιώσετε ότι γνωρίζετε τον χώρο. Δε συνιστώ αυτού του είδους cruising, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.


Δημόσιες τουαλέτες

Κι όμως, σε κάποιες δημόσιες τουαλέτες γίνεται πολύ παιχνίδι. Είναι πιο ασφαλής μέθοδος εύρεσης κάβλας σε σχέση με τα πάρκα, όμως υπάρχουν κι εδώ κανόνες. Το βασικό σενάριο έχει ως εξής: στέκεστε μπροστά σε έναν ουρητήρα, προσποιούμενοι ότι κατουράτε. Κάποια στιγμή, θα έρθει κάποιος και θα κάνει το ίδιο, στον διπλανό από εσάς ουρητήρα. Θα κοιτάξει, θα κοιτάξετε, και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Λόγω περιορισμένου χώρου και συνεχούς κίνησης, η κατάσταση συνήθως καταλήγει σε μαλακία και τσιμπούκι(α). Υπάρχουν ελαφρές παραλλαγές αυτού του σεναρίου, αλλά το θέμα της ασφάλειας (ταυτότητα, προφυλακτικά, κινητό και λίγα χρήματα), ισχύει και εδώ. Σημαντικό: αποφύγετε απομακρυσμένες δημόσιες τουαλέτες, ή εκείνες που βρίσκονται σε εθνικές οδούς.


Τσοντοσινεμά

Πρόκειται για έναν από τους βασικότερους προορισμούς για cruising. Εδώ έχετε περισσότερες επιλογές από τα παραπάνω μέρη, μιας και οι χώροι που μπορείτε να δράσετε είναι αρκετοί. Η γνώμη μου είναι να αποφύγετε τα καθίσματα μιας και σχεδόν πάντα είναι μέσα στην μπίχλα, και να προτιμήσετε να είστε όρθιοι. Κινηθείτε στον χώρο της αίθουσας, αλλά μην καταντήσετε σαν άπιαστη μύγα. Δώστε την ευκαιρία να σας παρατηρήσουν, και παρατηρήστε κι εσείς. Καλό θα ήταν να γνωρίζετε ότι, κάποια άτομα, ίσως σας ζητήσουν χρήματα για να κάνουν φάση μαζί σας. Αν δε θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, βεβαιώστε το πριν ξεκινήσετε τα χουφτώματα. Ο κανόνας για το τι πρέπει να έχετε στις τσέπες σας, εφαρμόζεται και σε αυτούς τους χώρους.


Sex shops με καμπίνες

Υπάρχουν sex shops που πωλούν ή νοικιάζουν DVD, και προσφέρουν ατομικές προβολές σε ειδικά διαμορφωμένες καμπίνες. Αυτές, φυσικά, δεν υπάρχουν για να σας κάνουν κριτικούς κινηματογράφου, αλλά για να παρθείτε. Διαλέξετε ποιά ταινία θέλετε να δείτε και, με ένα μικρό ποσό, σας παρέχεται καμπίνα με τηλεόραση, προκειμένου να την απολαύσετε. Οι βασικές παροχές μιας μέσης καμπίνας είναι η οθόνη, μια καρέκλα και δυο μικρά παράθυρα αριστερά και δεξιά. Αυτά τα παράθυρα, επικοινωνούν με τις διπλανές σε εσάς καμπίνες. Έχετε την επιλογή να ανοίξετε κάποιο από τα δύο (ή και τα δύο), για να πάρετε μάτι. Σε περίπτωση που γουστάρετε, κάποιος από τους δυο σας θα πάει στην καμπίνα του άλλου. Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση, καλό θα ήταν να ρωτήσετε το προσωπικό αν υπάρχουν κι άλλα άτομα στις καμπίνες. Έτσι, θα γνωρίζετε από πριν αν αξίζει τον κόπο.


Cruising χώροι

Αυτοί οι χώροι είναι ειδικά διαμορφωμένοι για cruising, με παροχές υψηλού επιπέδου. Αποτελούνται από διαδρόμους, καμπίνες, θεματικά δωμάτια και αίθουσες προβολής, ενώ μπορούν να έχουν και παραπάνω από έναν όροφο. Επειδή στα περισσότερα από αυτά απαγορεύεται το σεξ με χρηματικά ανταλλάγματα, οι επιλογές σας είναι απαλλαγμένες από τέτοιου είδους άγχη. Επιπλέον, διαθέτουν φοριαμούς με κλειδί για να προστατεύετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Επειδή σχεδόν όλα αυτά τα μέρη διαθέτουν και site ή σελίδα στο facebook, μπορείτε να δείτε τις παροχές πριν πάτε. Μαζί με τα sex shops και τις σάουνες (που θα αναφέρω παρακάτω), αποτελούν τον πλέον ασφαλή τρόπο cruising -και αυτά τα μέρη συστήνω.


Σάουνες/spa

Ακόμα μια επιλογή με πολυτελείς παροχές, οι σάουνες υπάρχουν για να μας προσφέρουν ηδονή. Αυτοί οι χώροι διαθέτουν πάνω από δυο ορόφους, με πολλά μέρη για στιγμές απόλαυσης. Οι πετσέτες και οι παντόφλες που σας παρέχονται δωρεάν είναι αποστειρωμένες, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Ακόμα κι αν δε θέλετε να κάνετε φάση, μπορείτε να χαλαρώσετε στα τζακούζι, στα χαμάμ, ή στα ντους. Διαθέτουν πολλά δωμάτια και διαδρόμους για παιχνίδι, καθώς και φοριαμούς για φύλαξη των αντικειμένων σας. Όπως και με τους cruising χώρους, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες μέσω των ιστότοπών τους. Πέρα από φωτογραφίες και λεπτομέρειες ωραρίου, μπορεί να πετύχετε προσφορές και εκπτώσεις. Εκμεταλλευτείτε το!

Σημαντικές πληροφορίες:

Μην ξεχνάτε ότι η ασφάλειά σας προέχει. Έχετε πάντα μαζί σας προφυλακτικά, και μην υποθέτετε ότι θα έχουν οι άλλοι. Κάποιοι χώροι προσφέρουν δωρεάν προφυλακτικά, οπότε αρπάξτε την ευκαιρία. Σε περίπτωση που ξεκινήσετε φάση, αλλά αλλάξετε γνώμη στην πορεία, μη διστάσετε να το πείτε και να αποχωρήσετε. Αν δε θέλετε να σας αγγίξει ή να σας πλησιάσει κάποιο άτομο, δείξτε το με λόγια ή με νεύμα -κανείς δε θα παρεξηγηθεί. Σε περίπτωση που βιώσετε ανάρμοστη συμπεριφορά, αποχωρήστε και μιλήστε με τους υπεύθυνους.

Καλές επιτυχίες!

Μελίτα Σκαμπώ

Η Drag Queen της καρδιάς σας, τώρα και στο antivirus! Τα άρθρα μου κινούνται ανάμεσα στην κωμωδία και στην φάρσα, με τις αναλαμπές σοβαρότητας να είναι σπάνιες. Διαβάστε με δική σας ευθύνη και μην ξεχνάτε ότι η αλεπού κι αν κρύβεται, προβάλλει η ουρά της. Έχω και σελίδα στο Facebook, βρείτε με κι εκεί (κάνω αραιές αναρτήσεις, αλλά μαζεύω likes).




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!